ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

UEFA Nations League: Αυστρία- Δανία

UEFA Nations League: Αυστρία- Δανία
Spread the love

Στο Ερνστ Χάπελ Στάντιον η Αυστρία κοντράρεται με την Δανία με τις δυο αυτές εθνικές ομάδες να έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην εκκίνηση της διοργάνωσης και να ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια.

Οι Αυστριακοί , με τον Ράλφ Ράνγκινκ στον πάγκο τους να μην ξυπνά ευχάριστες μνήμες στους φίλους της Μάντσεστερ.Γ αλλά να πραγματοποιεί εξαιρετικό ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, επικράτησαν με 3-0 της Κροατίας στο Όσιγιεκ με τους: Αρναούτοβιτς, Γκρέγκοριτς και τον Σάμπιτζερ να βρίσκουν δίχτυα.

Θυμίζω πως η Αυστρία δεν θα είναι στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ μετά τον αποκλεισμό τους στα μπαράζ από την Ουαλία αλλά τα πρώτα δείγματα της επόμενης ημέρας στην εν λόγω διοργάνωση είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Αφού πετύχανε την άνοδο από την Β΄ κατηγορία του Nations League στην πρώτη ο επόμενος στόχος τους είναι να καθιερωθούν σε αυτή.

Πετύχανε 14 (!) γκολ στους πέντε τελευταίους αγώνες τους ενώ συνάμα βρήκαν δίχτυα και στα 8 πιο πρόσφατα ματς στο Nations League.

Η Δανία πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας με 2-1 με ανατροπή και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέα Κορνέλιους της Τραμπζονπόρ ο οποίος μπήκε ως αλλαγή με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και πέτυχε δυο γκολ στο 68ο και 88ο λεπτό αντίστοιχα.

Οι ημι-φιναλιστ του Euro2020 έχουν ήδη συμπληρώσει 11/14 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έχουν ήδη συμπληρώσει έναν χρόνο από την πιο πρόσφατη ήττα τους. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες του αρχηγού Σίμον Κιάρ ενώ την ίδια ώρα ως αμφίβολοι δίνονται και οι: Κρίστιαν Νόργκορντ – Κάσπερ Ντόλμπεργκ.

Προϊστορία: Συντριπτικά υπέρ της Δανίας η μεταξύ τους παράδοση αφού έχει κερδίσει 5/6 μεταξύ τους παιχνίδια ενώ τα 4/6 από αυτά ήταν με Goal.

* Ερωτηματικό εάν μπορούν οι Αυστριακοί να πιάσουν τα ίδια επίπεδα απόδοσης μετά από 72 ώρες αλλά βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους Δανούς που σόκαραν ευχάριστα όλη την Ευρώπη με την νίκη τους επί της Γαλλίας εκτός έδρας.

Το γεγονός πάντως πως οι γηπεδούχοι μέσα στην Βιέννη δεν έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό σε 5 διαδοχικούς αγώνες τους με οδηγεί στο ποντάρισμα του Goal σε απόδοση 1,75. Καλοπληρωμένο και το Over 2,5 σε τιμή διπλασιασμού. Μην ξεχνάμε πως τα 3/4 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Αυστρίας έκρυβαν πάνω από δυο τέρματα όπως και τα 6/8 της Δανίας αντίστοιχα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 362 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x