ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκρέμιο – Νοβοριζοντίνο  

Βραζιλία Β΄: Γκρέμιο – Νοβοριζοντίνο  
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Γκρέμιο φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Νοβοριζοντίνο, με την σπουδαία ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε να έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και να θέλει φυσικά να επιστρέψει στα τρίποντα.

Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες όπως προαναφέρθηκε για την Γκρέμιο, μετά και το 0-0 στο Ρίο με την Βάσκο, με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε στην 6η θέση πλέον και το -4 από την πρώτη τετράδα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Βάσκο, με το 0-0 πάντως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Σπουδαιότερη πάντως όλων από την Βάσκο, η οποία άγγιξε το γκολ λίγο πριν το φινάλε, σε μια φάση όπου είδε τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της Γκρέμιο. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για την Γκρέμιο, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο Πόρτο Αλέγκρε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια, με το αποτέλεσμα αυτό πάντως να μην αφήνει ευχαριστημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, τη Νοβοριζοντίνο. Καλύτερη και πιο απειλητική η Νοβοριζοντίνο στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου και στο οποίο όμως η φλυαρία και η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια της στέρησαν το γκολ και φυσικά το πολύτιμο τρίποντο. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για τη Νοβοριζοντίνο, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Γκρέμιο.

Εκτίμηση μου, πως η Γκρέμιο θα καταφέρει, εύκολα ή δύσκολα, να επιστρέψει στα τρίποντα, φιλοξενώντας την αξιόμαχη μεν αλλά ταυτόχρονα και με συγκεκριμένο ταβάνι, νεοφώτιστη Νοβοριζοντίνο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 221 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x