ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Παλμέιρας – Μποταφόγκο     

Βραζιλία: Παλμέιρας – Μποταφόγκο     
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Παλμέιρας φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο, με την «βερντάο» να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της πρωτοπόρου Κορίνθιανς και βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή.

Πιο απειλητική η Παλμέιρας στο 0-0 του Σαββάτου που μας πέρασε φιλοξενώντας την Ατλέτικο Μινέιρο, αδυνατώντας όμως να ρίξει στο καναβάτσο την πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Παρόλα αυτά, τόσο η προ διημέρου ήττα της Κορίνθιανς στην έδρα της Κουιαμπά, όσο και τα χθεσινά αποτελέσματα, της δίνουν την ευκαιρία με νίκη σήμερα, να βρεθεί όπως προαναφέρθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή. Άξιο αναφοράς πάντως, πως η λευκή ισοπαλία με την Ατλέτικο Μινέιρο, έβαλε τέλος και σε ένα νικηφόρο σερί της Παλμέιρας, η οποία μετρούσε μέχρι τότε έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (Μπραζιλεϊράο, κύπελλο, Κόπα Λιμπερταδόρες).

Στην άλλη πλευρά, σε ρηχά νερά η Μποταφόγκο την Δευτέρα που μας πέρασε φιλοξενώντας την Γκοϊάς, γνωρίζοντας με το 1-2 από την ομάδα της Γκοϊανίας την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στο «Ενζενιάο». Μπροστά στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), με τη Μποταφόγκο όμως αδικαιολόγητα παθητική στην επανάληψη, πιστεύοντας ίσως πως αυτό το 1-0 είχε «καθαρίσει» τον αγώνα. Το καμπανάκι που χτύπησε αρχικά ήταν ένα δοκάρι για την Γκοϊάς, η οποία στην συνέχεια όχι μόνο ισοφάρισε στο εβδομήντα τρία, αλλά πραγματοποίησε και την ανατροπή, έξι λεπτά πριν το φινάλε.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Παλμέιρας, μία για τη Μποταφόγκο και δύο ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλιάνζ Πάρκε», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Αποτελεσματική και κυνική το τελευταίο διάστημα η Παλμέιρας, εξαιρώντας βέβαια το πρόσφατο 0-0 με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο, με τη Μποταφόγκο να είναι θεωρητικά ομάδα στα μέτρα της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 276 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x