ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μεντεγίν – Ενβιγκάδο  

Κολομβία: Μεντεγίν – Ενβιγκάδο  
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Μεντεγίν φιλοξενώντας στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» την Ενβιγκάδο, ψάχνοντας το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει ακόμα και στην 1η θέση του 2ου ομίλου, ανάλογα φυσικά με το αποτέλεσμα του άλλου ματς του γκρουπ, του Λα Εκιδάδ – Ντεπόρτες Τολίμα, λίγες ώρες νωρίτερα στη Μπογκοτά.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις οκτώ πρώτες θέσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Ο 1ος όμιλος αποτελείται από τις Μιγιονάριος, Ατλέτικο Νασιονάλ, Τζούνιορ και Μπουκαραμάνγκα και ο 2ος από τις Μεντεγίν, Λα Εκιδάδ, Ντεπόρτες Τολίμα και Ενβιγκάδο, με την πρόκριση στον τελικό στις νικήτριες αυτών. Στην 1η θέση του 2ου ομίλου μετά την ολοκλήρωση τριών αγωνιστικών η Ντεπόρτες Τολίμα με επτά βαθμούς, στην 2η η Μεντεγίν με πέντε, στην 3η και τους τρεις η Λα Εκιδάδ ενώ στην 4η με μόλις ένας η Ενβιγκάδο. Άξιο αναφοράς, πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, υπερτερεί η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα.

Το σημερινό, θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πλέι οφ, μετά το 0-0 του Σαββάτου που μας πέρασε στην έδρα της Ενβιγκάδο. Πιο ζωηρή η Ενβιγκάδο στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, έστω και αν έψαξε το γκολ κυρίως με μακρινά σουτ, ενώ κατώτερη του αναμενόμενου η Μεντεγίν, έχοντας μόνο μια ευκαιρία σε όλο τον αγώνα και ευχαριστημένη στο τέλος με τη μοιρασιά των βαθμών. Ένα αποτέλεσμα πάντως, το οποίο έκανε ζημιά στη Μεντεγίν, καθώς από την έδρα της Ενβιγκάδο είχε περάσει νικηφόρα στην πρεμιέρα η Ντεπόρτες Τολίμα και αυτοί οι δύο βαθμοί που άφησε στο «Πολιντεπορτίβο Σουρ» κάνουν και την διαφορά αυτή την στιγμή στη μάχη της 1ης θέσης.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για τη Μεντεγίν, τρεις για την Ενβιγκάδο και πέντε ισοπαλίες, στις 16 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ατανάσιο Χιραρντότ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Μεντεγίν στο «σπίτι» της, εκτιμώντας πως δεν θα έχει ίδιο πρόσωπο στο σημερινό ματς και δεν θα πετάξει και άλλους πολύτιμους βαθμούς.

Εκτίμηση:  1

(Visited 255 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x