ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

UEFA Nations League : Αγγλία- Ιταλία

UEFA Nations League : Αγγλία- Ιταλία
Spread the love

Στο άδειο Molineux η Αγγλία υποδέχεται την Ιταλία σε ακόμη ένα ντέρμπι του ομίλου με τα “Τρία Λιοντάρια” να μην έχουν ακόμη πετύχουν νίκη στα δυο πρώτα τους παιχνίδια σε αντίθεση με τους Ατζούρι που φαίνεται πως ψάχνουν μια διάκριση στην εν λόγω διοργάνωση για να διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις από το κάζο του αποκλεισμού τους ( και) από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έχασε στο Μόναχο από την Γερμανία (1-1) χάρη σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χάρι Κέιν λίγο πριν το φινάλε.

Με αυτό το γκολ ο 28χρονος φορ απέχει πλέον μόλις 4 γκολ από το να ξεπεράσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στην 1η θέση των σκόρερ όλων των εποχών με το εθνόσημο.

Ωστόσο εάν δεν επιστρέψει άμεσα στις νίκες κινδυνεύει η Αγγλία ακόμη και με υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία. Σενάριο με το οποίο δεν θα συμφιλιωθούν εύκολα κόσμος και ΜΜΕ στο Νησί.

Πάντως είναι η πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2018 που τα “Τρία Λιοντάρια” δεν πέτυχαν νίκη σε επίσημα back to back παιχνίδια.

Με “4-3-3” θα πάνε οι γηπεδούχοι αλλά τούτη την φορά τον Χάρι Κέιν στο “9” θα πλαισιώσουν οι: Γκρίλις- Μπόουεν στα άκρα.

Οι Ατζούρι με πολλά νέα πρόσωπα στην 11άδα τους επικράτησαν με 2-1 της Ουγγαρίας την περασμένη αγωνιστική και έτσι πέτυχαν την “παρθενική” τους νίκη στον θεσμό.

Αυτή ήταν η 4/12 νίκη τους μετά τον θρίαμβο επί της αποψινής τους αντιπάλου πριν από 11 μήνες στον τελικό του Euro 2020 ενώ συνάμα έχουν συμπληρώσει πέντε διαδοχικά παιχνίδια στα οποία δεν κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Από την άλλη πλευρά από τον Σεπτέμβριο του 2018 και την ήττα από την Πορτογαλία (1-0) δεν έχουν ηττηθεί ξανά εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία: Στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ πριν από 11 μήνες η Ιταλία είχε επικρατήσει με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι της Αγγλίας και είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Euro2020 μέσα στο σπίτι της αντιπάλου.

Συνολική παράδοση: 8-8-12 υπέρ της Σκουάντρα Ατζούρα.

* Αήττητη εδώ και 15 παιχνίδια εντός έδρας είναι η Αγγλία που ψάχνει ακόμη το “παρθενικό” της “τρίποντο”. Οι Ιταλοί είναι σε στάδιο … ανοικοδόμησης μετά το (νέο) κάζο του αποκλεισμού τους από το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά η εικόνα τους δεν είναι κακή. Αγοράζω το Goal σε απόδοση 2.00. Μην ξεχνάμε πως αυτό το προγνωστικό το έχουν επιβεβαιώσει και στις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις στην πρόσφατη παράδοση. Οι Εγγλέζοι έχουν σκοράρει στα 15/16 τελευταία τους παιχνίδια και οι Ιταλοί έχουν φέρει 6/9 Goal στα αντίστοιχα δικά τους παιχνίδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 677 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x