ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Ζουβεντούδε

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Ζουβεντούδε
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Κορίνθιανς φιλοξενώντας την προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Ζουβεντούδε, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στην κορυφή, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κουιαμπά, με την οποία η Κορίνθιανς έπεσε από την κορυφή και βρέθηκε στην 2η θέση, βλέποντας πλέον την πλάτη της συμπολίτισσας Παλμέιρας. Σε ρηχά νερά η Κορίνθιανς στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Κουιαμπά, στο οποίο είδε την πιο απειλητική αντίπαλο της όχι μόνο να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά να ανοίγει δίκαια το σκορ στο τριακοστό έκτο λεπτό. Ελαφρώς βελτιωμένη πάντως στην επανάληψη, αδυνατώντας όμως να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα τις ευκαιρίες που δημιούργησε, για να σώσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Δύο νίκες για την Κορίνθιανς και ισάριθμες ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, ήττα με 1-3 για την Ζουβεντούδε την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ατλέτικο Παραναένσε, με την οποία βρέθηκε στην προτελευταία θέση και φυσικά στην επικίνδυνη ζώνη. Πιο απειλητική η Ζουβεντούδε στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο τριάντα οκτώ, με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Ζάντσον και στο οποίο όμως είδε τους φιλοξενούμενους να «απαντούν», κόντρα στην ροή του αγώνα, στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Πιο απειλητική η Ζουβεντούδε και στην επανάληψη, με την Ατλέτικο Παραναένσε όμως να την «τιμωρεί» και πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα στο εξήντα τρία, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Ζουβεντούδε, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κορίνθιανς.

Απρόβλεπτη ως ομάδα, παρά την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της η Κορίνθιανς. Παρόλα αυτά, εκτίμηση μου, πως σε ματς σαν το σημερινό στο γήπεδο της, μπορεί, εύκολα ή δύσκολα, να φτάνει στα τρίποντα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 419 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x