ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

UEFA Nations League: Γαλλία- Κροατία

UEFA Nations League:  Γαλλία- Κροατία
Spread the love

Η κάτοχος του θεσμού Γαλλία έχει μπει ιδιαίτερα μουδιασμένη στην τρέχουσα διοργάνωση αφού μετά από τρία παιχνίδια αγνοεί την νίκη και έχει απολογισμό μια ήττα και δυο ισοπαλίες.

Ποιο πρόσφατη το 1-1 στην Βιέννη απέναντι στην Αυστρία όπου και έσωσε τον βαθμό χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Εμπαπέ λίγο πριν το φινάλε με τον Άσσο της Παρί να έχει και δοκάρι λίγο αργότερα και την μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Είτε πρόκειται για κούραση από μια εξαντλητική σαιζόν , είτε από βαθύτερα αίτια , κάποιοι υποστηρίζουν ανοιχτά πως ο πολύ πετυχημένος κύκλος του Ντιτέ Ντεσάν ολοκληρώθηκε, η Γαλλία κινδυνεύει σοβαρά να ολοκληρώσει αυτή την σειρά των 4 αγώνων στην διοργάνωση χωρίς νίκη.

Η συγκομιδή  των δυο βαθμών σε τρεις αγώνες είναι αποκαρδιωτική για μια εθνική ομάδα αυτού του βελινεκούς και το βασικό θέμα είναι στα μετόπισθεν αφού μπροστά η Γαλλία αριθμεί 23 διαδοχικά παιχνίδια που βρίσκει δίχτυα. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν το 0-2 από την Φιλανδία το 2020.

 

Η Κροατία καλείται να “χτίσει” πάνω στο πρόσφατο 0-1 που πέτυχε στην Κοπεγχάγη επί της Δανίας που ήταν και η “παρθενική” της νίκη στην τρέχουσα διοργάνωση.

Συνάμα για την εθνική ομάδα του Ντάλιτς αυτή ήταν και η πρώτη φορά που κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν μετά από πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Σκοράρουν με ευκολία εκτός έδρας αφού είναι χαρακτηριστικό πως έχουν βρει δίχτυα στις 10/11 πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουν αρκετά οι γηπεδούχοι απόψε.

Προϊστορία: Σε 9 μεταξύ τους παιχνίδια η Γαλλία δεν έχει χάσει ποτέ ενώ το πιο ξεχωριστό παιχνίδι τους παραμένει ο τελικός του Μουντιάλ το 2018 στην Μόσχα με την Γαλλία νικήτρια με 4-2.

 

  • Η Γαλλία πρέπει κάποια στιγμή να “ξυπνήσει”.  Σε combo εδώ θα ρισκάρω να ποντάρω πως αυτό θα γίνει απόψε μαζί με τα πολλά γκολ. Μην ξεχνάμε πως τα 4/5 εκτός έδρας ματς στην διοργάνωση για τους φιλοξενούμενους έχουν λήξει Goal. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5 

(Visited 265 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Γρηγοριάδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x