ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Εστουδιάντες – Σαρμιέντο

Αργεντινή: Εστουδιάντες – Σαρμιέντο
Spread the love

Το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Εστουδιάντες να στοχεύει όχι μόνο στο δεύτερο της συνεχόμενο τρίποντο, αλλά και στο να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της και την Σαρμιέντο φυσικά στην έκπληξη.

Τέσσερις βαθμοί για την Εστουδιάντες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με 1-1 αρχικά στο εντός έδρας ντέρμπι μίσους της Λα Πλάτα με την συμπολίτισσα Χιμνάσια και τυχερό ακολούθως 1-0 την Παρασκευή που μας πέρασε στην έδρα της Αλντοσίβι. Τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για την Αλντοσίβι στο πρώτο ημίωρο στο μεταξύ τους ματς, ενώ χαμένο πέναλτι στην συνέχεια για την Εστουδιάντες από τον Ντίας, το οποίο η ομάδα της Λα Πλάτα κέρδισε στη μοναδική φορά που πέρασε την σέντρα, στο τριάντα επτά. Πιο απειλητική η Αλντοσίβι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τα δεδομένα όμως να αλλάζουν δραματικά στο εβδομήντα, χρονικό σημείο που έμεινε με παίκτη λιγότερο. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Εστουδιάντες, η οποία κατάφερε να φτάσει στο υπέρ της 1-0 πέντε λεπτά αργότερα, από αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Στην άλλη πλευρά, τρεις βαθμοί για την Σαρμιέντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς μετά το 0-2 της πρεμιέρας στην Κόρδοβα από την τοπική Ταγέρες, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 φιλοξενώντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ανώτερη η Σαρμιέντο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, στο οποίο βρέθηκε δίκαια μπροστά στο σκορ, από το περίτεχνο πλασέ του αγέραστου, 39χρονου πλέον, Λίσαντρο Λόπες, από το ύψος περίπου του πέναλτι, στο τριακοστό έβδομο λεπτό. Πιο μοιρασμένο το ματς στην επανάληψη, εκεί πάντως όπου η Σαρμιέντο είχε πιο σημαντικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Εστουδιάντες το 2016, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σαρμιέντο. Υπάρχουν πάντως και δύο ματς στην έδρα της Σαρμιέντο, στα οποία νικήτρια ήταν και εκεί η Εστουδιάντες, με 1-0 το 2015 και 3-0 το 2021.

Η αλήθεια είναι πως η Εστουδιάντες δεν έπεισε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς θα μπορούσε να είχε χάσει στην πρεμιέρα στο ντέρμπι με την Χιμνάσια, ενώ τυχερό ή «επαγγελματικό» αν προτιμάτε το 1-0 της Παρασκευής που μας πέρασε στην έδρα της Αλντοσίβι. Παρόλα αυτά, ο παράγοντας έδρα, ο κυνισμός και η ρέντα της, με οδηγούν στον «άσο», παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει η επικίνδυνη και υπολογίσιμη Σαρμιέντο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 294 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x