ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Πατρονάτο – Αλντοσίβι

Αργεντινή: Πατρονάτο – Αλντοσίβι
Spread the love

Στο «Μπαρτολομέ Γκρέλα» της Παρανά, το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την  τοπική Πατρονάτο να θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, για να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα, από την στιγμή που έχει απέναντι την Αλντοσίβι που έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Ένας βαθμός για την Πατρονάτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με την ομάδα της Παρανά στο 1-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Βέλεζ, ενώ 0-2 την Παρασκευή που μας πέρασε στη Λα Πλάτα από την τοπική Χιμνάσια. Σε ρηχά νερά η Πατρονάτο στο ματς στην έδρα της Χιμνάσια, στο οποίο βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ στο εικοστό έβδομο λεπτό και στο οποίο πέταξε ουσιαστικά λευκή πετσέτα στο δεύτερο τέρμα της αντιπάλου της, που προήλθε από πέναλτι, στο εβδομήντα πέντε. Τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Βαλντές.

Στην αντίπερα όχθη, μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Αλντοσίβι, η οποία ηττήθηκε 1-2 στην πρεμιέρα στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς και 0-1 την Παρασκευή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Εστουδιάντες. Τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για την Αλντοσίβι στο πρώτο ημίωρο του ματς με την Εστουδιάντες, ενώ χαμένο πέναλτι στην συνέχεια για τους φιλοξενούμενους, το οποίο κέρδισαν στη μοναδική φορά που πέρασαν την σέντρα, στο τριάντα επτά. Πιο απειλητική η Αλντοσίβι και στην επανάληψη, με τα δεδομένα όμως να αλλάζουν δραματικά στο εβδομήντα, χρονικό σημείο που έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του τιμωρημένου για σήμερα, στόπερ Βαλεντίνι. Το γλυκό έδεσε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ήρθε και το 0-1 από την Εστουδιάντες, με αυτογκόλ του Παραγουανού στόπερ Λόπες.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε έξι ματς την τελευταία δεκαετία ανάμεσα στην Πατρονάτο και την Αλντοσίβι στο «Μπαρτολομέ Γκρέλα» της Παρανά (2-2-2).

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας καθαρά στον παράγοντα έδρα, καθώς εκτιμώ πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 236 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x