ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Σάντος  

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Σάντος  
Spread the love

Στο «Αλφρέντο Τζακόνι» το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, με την Ζουβεντούδε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και την Σάντος στην 11η με τέσσερις περισσότερους.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Ζουβεντούδε, με την ομάδα του 50χρονου Εντουάρντο Μπαπτίστα στην προτελευταία θέση μετά το 1-3 αρχικά φιλοξενώντας την Ατλέτικο Παραναένσε και το 0-2 του Σαββάτου που μας πέρασε στην έδρα της Κορίνθιανς. Σε παθητικό ρόλο σε όλο το ματς με την Κορίνθιανς η Ζουβεντούδε, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό και στο οποίο μάλιστα το 0-2 είναι βάσει εικόνας και ευκαιριών κολακευτικό. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Ζουβεντούδε, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και πέντε αγωνιστικές  χωρίς τρίποντο για την Σάντος, μετά και το 1-1 του Σαββάτου που μας πέρασε στο Μπέλο Οριζόντε με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο. Ευχαριστημένη πάντως από τη μοιρασιά των βαθμών στο συγκεκριμένο ματς, από την στιγμή που κατάφερε να μείνει αλώβητη με πέναλτι του Ρουάν στο ογδόντα τέσσερα, έχοντας βρεθεί νωρίτερα πίσω στο σκορ στο έκτο μόλις λεπτό και με παίκτη λιγότερο από το εξήντα. Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Σάντος, σε πέντε ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Βίλα Μπελμίρο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο αριστερός μπακ Λούκας Πιρές.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 για την Ζουβεντούδε στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σάντος.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με την Ζουβεντούδε απρόβλεπτη ακόμα και στο «σπίτι» της, εκεί όπου θα υπολόγιζε, λογικά, να έχει περισσότερους βαθμούς, την στιγμή πάντως που η ανώτερη ποιοτικά και βαθμολογικά, Σάντος, δεν έχει ακόμα τρίποντο μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 269 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x