Spread the love

Μετά από ένα παιχνίδι που ήταν περισσότερο… παράσταση για έναν ρόλο, ήρθε η ώρα για τον δεύτερο τελικό, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο πρώτο τελικό του ΣΕΦ, κάτι που, σε ένα βαθμό, περιμένουμε να συμβεί και στο ΟΑΚΑ, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι υπαρκτή και σημαντική.

Μιλώντας λοιπόν στοιχηματικά, ο Ολυμπιακός περιμένουμε να πάρει τη νίκη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι καλύτερη και περιμένουμε απλά να το δείξει, οπότε η νίκη των Πειραιωτών με πάνω από 4 πόντους είναι μια εξαιρετική περίπτωση, οπότε αυτή θα είναι και η πρώτη μας πρόταση.

Πρόταση Ολυμπιακός -3,5 με απόδοση 1.90

Πάμε τώρα στα ειδικά. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είδαμε πως είχε μια… παράξενη ημέρα στο πρώτο ματς, με αποκορύφωμα την ανάρτηση στα social media. Περιμένουμε λοιπόν μια ακόμα αντίδραση από τον παίκτη, ο οποίος εξάλλου μας έχει δείξει ότι… δεν καταλαβαίνει.

Το λάιν του είναι στους 11,5 πόντους και πιστεύουμε πως θα το ξεπεράσει, οπότε η πρώτη μας πρόταση από τα ειδικά στοιχήματα θα είναι το Όβερ, που μας ικανοποιεί αποδοτικά.

Πρόταση Τάιλερ Ντόρσεϊ Όβερ 11,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Τέλος, πάμε στον παίκτη εγγύηση. Τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ είναι σε τρομερή κατάσταση και αποτελεί τον πλέον σταθερό παίκτη του Ολυμπιακού. Πολύ καλή περίπτωση για στοίχημα είναι και το νταμπλ-νταμπλ του, όμως εμείς θα σταθούμε μεμονωμένα στα ριμπάουντ του.

Το λάιν τους είναι στα 7,5 και το Όβερ μας ικανοποιεί, οπότε αυτή θα είναι και η τελευταία μας πρόταση, με την οποία θα κλείσουμε την τριάδα μας για το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Πρόταση Σάσα Βεζένκοφ Όβερ 7,5 ριμπάουντ με απόδοση 1.85

(Visited 199 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x