ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπόκα Τζούνιορς – Τίγκρε     

Αργεντινή: Μπόκα Τζούνιορς – Τίγκρε     
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μπομπονέρα», καθώς η Μπόκα Τζούνιορς έρχεται από την ήττα της Κυριακής που μας πέρασε στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα και φιλοξενεί την ομάδα που κέρδισε 3-0 στον τελικό της Λίγκα Προφεσιονάλ που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Τρεις βαθμοί για τη Μπόκα Τζούνιορς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς οι «χεϊνέσες» μετά το 2-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Αρσενάλ, γνώρισαν την ήττα με 0-1 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα. Πέρα από τα παραπάνω, με το αποτέλεσμα αυτό πήρε τέλος και ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, προσθέτοντας τόσο το κύπελλο όσο και το Κόπα Λιμπερταδόρες, σημειώνοντας πως στο διάστημα αυτό είχε επικρατήσει 3-0 της Τίγκρε όπως προαναφέρθηκε στον τελικό της Λίγκα Προφεσιονάλ. Σπουδαίες ευκαιρίες και ένα οριζόντιο δοκάρι για τη Μπόκα Τζούνιορς στο ματς στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα, με την «τιμωρία» της όμως από την αντίπαλο της να έρχεται, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο πεντηκοστό έκτο λεπτό. Άστοχο πέναλτι ακολούθως για την Σεντράλ Κόρδοβα στο εξήντα, με τη Μπόκα όμως να αδυνατεί να φτάσει στην ισοφάριση στο τελευταίο ημίωρο του ματς.

Στον αντίποδα, τέσσερις βαθμοί για την Τίγκρε, καθώς μετά την ανατροπή και το 2-1 της πρεμιέρας στην Σάντα Φε με την τοπική Ουνιόν, έμεινε στο 1-1 φιλοξενώντας τη Μπαράκας. Πίσω στο σκορ στο ματς με τη Μπαράκας στο είκοσι, με αυστηρό μονότερμα και αρκετές ευκαιρίες στην συνέχεια από την Τίγκρε, η οποία όμως το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Πρότι στο εβδομηκοστό έκτο λεπτό. Με παίκτη λιγότερο επίσης λίγο πριν το φινάλε, καθώς αποβλήθηκε ο τιμωρημένος για σήμερα, στόπερ Λουσιάτι.

Προϊστορία: Έξι νίκες για τη Μπόκα Τζούνιορς, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Τίγκρε.

Εκτίμηση μου, πως η Μπόκα Τζούνιορς θα επιστρέψει στα τρίποντα, αν είναι βέβαια πιο εύστοχη σε σχέση με το ματς στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα. Με σύμμαχο την προϊστορία επίσης την τελευταία δεκαετία στο «Μπομπονέρα» με την Τίγκρε, της οποίας μάλιστα έχει τον αέρα, μετά και το πρόσφατο 3-0 στον τελικό της Λίγκα Προφεσιονάλ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 331 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x