ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Βραζιλίας: Μποταφόγκο- Σάο Πάολο

Α’  Βραζιλίας:  Μποταφόγκο- Σάο Πάολο
Spread the love

Η Σάο Πάολο που δείχνει στην τρέχουσα σαιζόν πως θα διεκδικήσει τον τίτλο θα επιδιώξει απόψε στο Ρίο Ντι Τζανέιρο να πετύχει την “παρθενική” της νίκη εκτός έδρας στο τρέχον πρωτάθλημα απέναντι στην αδύναμη Μποταφόγκο που αριθμεί “καρέ” ηττών στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και έχει να πανηγυρίσει “τρίποντο” έναν ολόκληρο μήνα.

Οι νεοφώτιστοι έχουν ζήσει στο πετσί τους με το “καλημέρα” τις δυσκολίες της κατηγορίας αφού έχουν μείνει πέντε διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη εκ των οποίων τα τέσσερα πιο πρόσφατα όλα ήττες.

Και αν η ήττα από την Παλμέιρας μπορεί να χαρακτηριστεί λίγο-πολύ αναμενόμενη , λόγω μεγαλύτερης ποιότητας και εμπειρίας, οι 3/4 επόμενες ήττες ήλθαν από ομάδες με τις οποίες πέρσι αγωνιζόντουσαν μαζί στην χαμηλότερη κατηγορία όπως είναι η Κοριτίμπα, η Γκοιάς και η Αβάι. Το μεγαλύτερο “αγκάθι” είναι το γεγονός πως δεν έχουν καταφέρει να βρούνε καν δίχτυα στα 3/4 πιο πρόσφατα αυτά παιχνίδια τους.

Ο τεχνικός Λουίς Κάστρο δεν αναμένεται να κάνει δραματικές αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική στην 11άδα του και έτσι θα δούμε το “4-2-3-1” με τον Έρισον στο “9”.

Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να “κεφαλαιοποιήσουν” την πρόσφατη πολύ σημαντική νίκη τους με 1-0 επί της Αμέρικα Μινέϊρο που διατήρησε το αήττητο στην έδρα τους και τους κράτησε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο πρώην γκολκίπερ και νυν προπονητής της ομάδας Ροτζέριο Τσένι είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες ( Τσεαρά 2-2, Αβάι 1-1, Κοριτίμπα 1-1) και παράλληλα να διευρύνει το αήττητο ρεκόρ της στα 9 παιχνίδια συνολικά στην κατηγορία από την εκκίνηση του πρωταθλήματος με απολογισμό : 3-6-0.

Καμία σχέση με την αντίστοιχη περσινή της αρχή στην κατηγορία όπου είχε μόλις 2/11 νίκες με τον Ερνάν Κρέσπο στον πάγκο.

Στην επίθεση εξαρτάται πολύ από τον Τζόναθαν Καλλέρι με τον 28χρονο επιθετικό να αριθμεί 9 γκολ στις πρώτες 11 αγωνιστικές.

Προϊστορία: Σε 37 τους παιχνίδια η Σάο Πάολο αριθμεί 18 νίκες , η Μποταφόγκο 11 ενώ υπάρχουν και 8 ισοπαλίες.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Goal ( 1,98) αφού αυτό το προγνωστικό έχει επιβεβαιωθεί στα 4/6 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της Μποταφόγκο και στα 11/16 της Σάο Πάολο η οποία ακόμη αγνοεί την εκτός έδρας νίκη από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 203 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x