ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκρέμιο – Σαμπάιο Κορέα  

Βραζιλία Β΄: Γκρέμιο – Σαμπάιο Κορέα  
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Γκρέμιο φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέα, με την σπουδαία ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην πρώτη τετράδα.

Λευκή ισοπαλία για την Γκρέμιο την περασμένη εβδομάδα στην «Αρένα Περναμπούκο» του Ρεσίφε στο ντέρμπι ανόδου με την τοπική Σπορτ, με το 0-0 να φαίνεται πως είναι το «αγαπημένο» σκορ της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε, καθώς ήταν το τέταρτο της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, πρώτη λευκή ισοπαλία αυτή στο Πόρτο Αλέγκρε με την Κρισιούμα, συνεχίζοντας με την Βίλα Νόβα στην Γκοϊανία, με την Βάσκο στο Ρίο και φυσικά με την Σπορτ στο Ρεσίφε, με το σερί των 0-0 να έχει χαλάσει προσωρινά ενδιάμεσα αυτών με το 2-0 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Νοβοριζοντίνο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ντέρμπι με την Σπορτ, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες και τις σημαντικές ευκαιρίες των δύο ομάδων. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για την Γκρέμιο, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο Πόρτο Αλέγκρε, ενώ τιμωρημένος για την αναμέτρηση με την Σαμπάιο Κορέα, ο Αργεντινός στόπερ Κάνεμαν.

Στην αντίπερα όχθη, επικράτηση με 2-0 φιλοξενώντας τη Ναούτικο, με την Σαμπάιο Κορέα όχι μόνο να διατηρεί το αήττητο σε έξι ματς στο γήπεδο της (4-2-0), αλλά να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, πως είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα στο «Ζοάο Καστέλο» του Σάο Λουίς, σε σχέση με το 0-1-5 που έχει μακριά από αυτό. Χαμένο πέναλτι από τον Γκαμπριέλ Ποβέντα στο δέκατο ένατο λεπτό στο ματς με τη Ναούτικο, με τον 23χρονο επιθετικό όμως να παίρνει το αίμα του πίσω στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), όταν και διαμόρφωσε το 2-0, λίγο αργότερα από το τέρμα του Πιμεντίνια στο τριάντα εννέα που είχε βάλει μπροστά την Σαμπάιο Κορέα. Πιο μοιρασμένο το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με το 2-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις ευκαιρίες που υπήρχαν εκατέρωθεν. Μία ισοπαλία και πέντε ήττες για την Σαμπάιο Κορέα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Σάο Λουίς, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή στο Πόρτο Αλέγκρε.

Προϊστορία: Πρώτο ματς ανάμεσα στην Γκρέμιο και την Σαμπάιο Κορέα για την τελευταία δεκαετία στο Πόρτο Αλέγκρε.

Φαβορί η Γκρέμιο, αλλά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, θα ποντάρω στην επικράτηση της από το πρώτο μέρος.

Εκτίμηση:  1/1

(Visited 397 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x