ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάντος – Μπραγκαντίνο   

Βραζιλία: Σάντος – Μπραγκαντίνο   
Spread the love

Μίνι ντέρμπι Παουλίστα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο, ανάμεσα στην Σάντος και την ισόβαθμη της Μπραγκαντίνο, με τη μεταξύ τους μονομαχία να είναι η δεύτερη και τελευταία στο σημερινό πρόγραμμα, μετά το ματς Κουιαμπά – Σεαρά.

Επικράτηση με 2-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ζουβεντούδε, με την Σάντος να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, καθώς είχαν προηγηθεί, το εκτός 2-2 με την Ατλέτικο Παραναένσε, το 1-1 φιλοξενώντας την Ιντερνασιονάλ και το 1-1 στο Μπέλο Οριζόντε με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο. Πίσω στο σκορ η Σάντος στο ματς στην έδρα της Ζουβεντούδε στο είκοσι έξι, βλέποντας όμως στην συνέχεια να πραγματοποιεί την ανατροπή, καθώς όχι μόνο ανέβασε την απόδοση της, αλλά εκμεταλλεύτηκε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄). Πιο συγκεκριμένα, το 1-1 αρχικά με κοντινή κεφαλιά του Εντουάρντο Μπάουερμαν στο πενήντα επτά, ενώ το 2-1, με εντός περιοχής σουτ του Μάρκος Λεονάρντο στο εβδομηκοστό όγδοο λεπτό. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Σάντος, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Βίλα Μπελμίρο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Άουρο.

Στον αντίποδα, επτά βαθμοί για τη Μπραγκαντίνο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, βλέποντας την ομάδα της Μπραγάνσα να βελτιώνει τόσο την αγωνιστική όσο και την βαθμολογική της εικόνα, από την στιγμή που έμεινε μόνο με το Μπραζιλεϊράο, μετά τον αποκλεισμό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες και το κύπελλο. Επικράτηση με 1-0 φιλοξενώντας την Φλαμένγκο, 1-1 ακολούθως στην έδρα της Κουιαμπά, ενώ 4-2 την προηγούμενη αγωνιστική στη Μπραγάνσα με τη νεοφώτιστη Κοριτίμπα, σε ένα ματς το οποίο «καθάρισε» ουσιαστικά στο τριάντα έξι, με το σκορ στο 3-0 στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μπραγκαντίνο, σε πέντε ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού μίνι ντέρμπι Παουλίστα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σάντος, δύο για τη Μπραγκαντίνο και ισάριθμες ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Βίλα Μπελμίρο», σε όλες τις διοργανώσεις (Μπραζιλεϊράο, τοπικό πρωτάθλημα και κύπελλο Παουλίστα).

Δυνατή στο «Βίλα Μπελμίρο», αλλά ταυτόχρονα και απρόβλεπτη το τελευταίο διάστημα η Σάντος, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων, από την στιγμή που μιλάμε για μίνι ντέρμπι Παουλίστα με την ανεβασμένη και συγκεντρωμένη πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, Μπραγκαντίνο.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 281 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x