ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Νορβηγία: Λίλεστρομ-Ρόζενμποργκ

Νορβηγία: Λίλεστρομ-Ρόζενμποργκ
Spread the love

Aναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τη γηπεδούχο που είναι και πρωτοπόρος.

 

Οι γηπεδούχοι μετρούν 13 παιχνίδια αήττητοι(9-4-0) με το τρομερό της υπόθεσης να έχει να κάνει με το γεγονός πως εντός έδρας η ομάδα  έχει το απόλυτο σε νίκες με πέντε σερί και τέρματα 10-0.  Και όλα αυτά χωρίς να κάνει Over(μόλις ένα) και τέσσερα Under.  Είναι ομάδα που μπορείς να την χαρακτηρίσεις κυνική  καθώς όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς   δεν δέχεται γκολ  εντός έδρας έχοντας μία αρκετά μεγάλη  δυνασμική στο τρανζίσιον και στην ουσία που δεν  είναι άλλη παο το γκολ, ειδικά όταν πρέπει.

Η Ρόζενμποργκ, από την άλλη πλευρά, είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο +10 απο την αποψινή αντίπαλο της. Και πιο παλιά το έκανε αυτό αλλά εκείνα τα χρόνια είχε την ομάδα η οποία έκανε πάρτι και φάνηκε να κάνει πλάκα με τις αντιπάλους της.  Εκτός έδρας έχει 1-3-1 με 3 over  και δύο under ,ενώ προέρχεται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) αλλά με μία μεγάλη  νίκη ,πριν τη διακοπή επί της Βαλερένγκα με 4-0 ,εκτός έδρας. Γενικά μοιάζει ομάδα που ψάχνεται.

Προϊστορία: 1-2-5 την τελευταία δεκαετία ,πέρσι 2-0.

Εκτίμηση: Η Λίλεστομ είναι το φαβορί απέ ναντι σε μία ομάδα που δεν κάνει  ήττες εκτός (1-3-1) ,αλλά δεν πείθει κιόλας .

ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 /u3.5

(Visited 300 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x