ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS: Γκάλαξι Λος Άντζελες- Πόρτλαντ

MLS: Γκάλαξι Λος Άντζελες- Πόρτλαντ
Spread the love

Στο Κάρσον της Καλιφόρνια οι Γκάλαξι υποδέχονται το Πόρτλαντ με τους γηπεδούχους να ευελπιστούν να συνεχίσουν στις νίκες μετά το εντυπωσιακό 4-1 επί του Όστιν και τους φιλοξενούμενους να βάλουν φρένο στο σερί των ηττών που τρέχουν πριν το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες.

Η ομάδα του Γκρέγκ Βάνεϊ φαίνεται πως έχει αρχίσει να απελευθερώνεται επιθετικά αφού στους δυο τελευταίους αγώνες της πέτυχε 7 γκολ!

Αρχικά επικράτησε με 3-1 του Λος Άντζελες για τους “16” του US Open, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει για το καλύτερο φετινό παιχνίδι τους, ενώ στην συνέχεια κέρδισαν άνετα με 4-1 το Όστιν.

Η κακή εκκίνηση του Πόρτλαντ είναι η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου στο MLS , με 15 βαθμούς σε 15 ματς , αφού έχει πετύχει μόλις 3 νίκες τις λιγότερες πίσω από το Σικάγο, ενώ συνάμα είναι η πρώτη φορά από το 2017 που σε 15 ματς στην έναρξη της σαιζόν έχει πετύχει μόλις 3 νίκες.

Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Τζιοβάνι Σαβαρέζε έχασε στο Μαϊάμι από την Ίντερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ με 1-2 παρουσιάζοντας εκ νέου κακό πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι. Αυτή ήταν η 4η ήττα τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και φαίνεται πως το εντυπωσιακό 7-2 επί του Κάνσας ήταν μια αναλαμπή.

Στην επίθεση επίσης είναι αναιμικοί. Ειδικά εκτός έδρας στα τελευταία έξι παιχνίδια τους έχουν σκοράρει 4 γκολ.

Προϊστορία: Οι Γκάλαξι έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους τους Timbers και είναι η μοναδική ομάδα που αριθμεί τρία διαδοχικά νικηφόρα 90λεπτα απέναντι στο Πόρτλαντ σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος στην κατηγορία.

* Οι Γκάλαξι θα έχουν την ευκαιρία απέναντι στο Πόρτλαντ να επιβεβαιώσουν το καλό εντός έδρας ρεκόρ τους απέναντι στους “πράσινους” που έχουν πετύχει 1/7 νίκες μακριά από την έδρα τους έχοντας συνάμα δεχτεί δυο γκολ στις 3/5 τελευταίες τους “εξορμήσεις”. Δεν είναι άσχημη η τιμή του 1,75 στον Άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 389 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x