ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Μποταφόγκο    

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Μποταφόγκο    
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε, με την Ιντερνασιονάλ να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στο -1 από την κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, την στιγμή που η Μποταφόγκο βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Επικράτηση με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην Γκοϊανία σε βάρος της τοπικής Γκοϊάς, βλέποντας την Ιντερνασιονάλ όχι μόνο να ανεβαίνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά να υποχρεώνει ταυτόχρονα την αντίπαλο της στην πρώτη της ήττα στο γήπεδο της. Μπροστά στο σκορ η Ιντερνασιονάλ στο συγκεκριμένο ματς στο όγδοο λεπτό, με πλασέ του Εντενίλσον από το ύψος περίπου του πέναλτι, με την πιο απειλητική όμως στην συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο Γκοϊάς, να ισοφαρίζει στο σαράντα ένα. Το 2-1 ακολούθως από την Ιντερνασιονάλ με την έναρξη σχεδόν του δεύτερου ημιχρόνου (47΄), με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε μάλιστα να κρατάει εύκολα μέχρι το φινάλε το υπέρ της αποτέλεσμα, καθώς η Γκοϊάς έπαθε μπλακ άουτ και δεν δημιούργησε ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία. Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες για την Ιντερνασιονάλ, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπέιρα Ρίο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο γκολκίπερ Ντάνιελ.

Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις συνεχόμενες ήττες για τη Μποταφόγκο μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σάο Πάολο, με το 1-0 όμως για την ομάδα του Ρίο όχι μόνο να βάζει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, αλλά να την φέρνει ταυτόχρονα στο +2 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Σάο Πάολο, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για τη Μποταφόγκο, η οποία άνοιξε το σκορ στο εξηκοστό πρώτο λεπτό, μετά από περίτεχνη ατομική προσπάθεια και εντός περιοχής σουτ του Καΐκι. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα για τη Μποταφόγκο μακριά από το γήπεδο της (2-2-2), ενώ τιμωρημένοι για σήμερα οι στόπερ Κουέστα και Κανού.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Ιντερνασιονάλ και δύο για τη Μποταφόγκο, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Πόρτο Αλέγκρε.

Σπουδαίο το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής για τη Μποταφόγκο φιλοξενώντας την Σάο Πάολο, το οποίο όμως εκτιμώ, πως έκρυψε τα θέματα που συνεχίζουν να υπάρχουν στην απρόβλεπτη ομάδα του Ρίο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 318 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x