ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS : Ρεάλ Σολτ Λέικ- Σαν Χοσέ

MLS : Ρεάλ Σολτ Λέικ- Σαν Χοσέ
Spread the love

Στην Γιούτα η Ρεάλ καλείται να επιβεβαιώσει την δυναμική της , είναι χαρακτηριστικό πως μπροστά στο κοινό της είναι αήττητη μέσα στο 2022 με 5/6 νίκες, φιλοξενώντας το Σαν Χοσέ που με 3/16 νίκες είναι στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας πραγματοποιώντας μια κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Η πρόσφατη ήττα από τους Whitecaps με 1-2 στο Βανκούβερ σταμάτησε το νικηφόρο σερί 3 αγώνων που έτρεχε νωρίτερα η ομάδα του Πάμλο Μαστροένι.

Άπαντες στην Ρεάλ πιστεύουν πως άξιζαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας σε εκείνο το παιχνίδι και αυτό δεν απέχει από την αλήθεια εάν αναλογιστεί κανείς πως δέχτηκαν το 2ο γκολ στα χασομέρια από την άσπρη βούλα.

Το φτωχό ξεκίνημα με 7 αγώνες δίχως νίκη έφερε τον Ματίας Αλμέιδα στην αγκαλιά της ΑΕΚ και τον Άλεξ Κοβέλο προσωρινά (;) στον πάγκο της ομάδας.

Το Σαν Χοσέ ανάκαμψε και μάλιστα κέρδισε στις 3/5 πιο πρόσφατες “εξόδους” του με αντιπάλους το Σιάτλ, το Κολοράντο και το Πόρτλαντ.

Πάντως από τότε , 19/05, έχουν ξεμείνει δίχως “τρίποντο” στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων τους με έναν μοιρασμένο απολογισμό: 0-2-2.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Από την μια πλευρά έχουμε να κάνουμε με μια από τις πιο ισχυρές έδρες στην κατηγορία και από την άλλη με μια ομάδα που αριθμεί μόλις 3 νίκες σε 16 ματς και με 32 γκολ παθητικό διατηρεί την χειρότερη άμυνα και στις δυο κατηγορίες. Ο Άσος στο 1,80 είναι πολύ καλός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 205 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x