ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ιντεπεντιέντε – Εστουδιάντες  

Αργεντινή: Ιντεπεντιέντε – Εστουδιάντες  
Spread the love

Το σπουδαιότερο, από πλευράς ονομάτων, ματς του σημερινού προγράμματος στο «Λιμπερταδόρες Ντε Αμέρικα», με την Ιντεπεντιέντε να θέλει την επιστροφή στα τρίποντα, την στιγμή πάντως, που με νίκη η Εστουδιάντες πολύ πιθανό, ανάλογα και με το αποτέλεσμα της Νιούελς, λίγες ώρες αργότερα, να βρεθεί στην κορυφή.

Ήττα με 1-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, με την Ιντεπεντιέντε να φεύγει για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μετά το εκτός 1-1 της πρεμιέρας με την Σαν Λορέντζο και το 1-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Ταγέρες. Σε ρηχά νερά η Ιντεπεντιέντε στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, στο οποίο βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ στο είκοσι και στο οποίο όμως κατάφερε να ισοφαρίσει, κόντρα στην ροή του αγώνα, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο τεσσαρακοστό τέταρτο λεπτό, με κοντινή προβολή του Μπενέγας. Παρόλα αυτά, χωρίς κάτι ιδιαίτερο μετά το δεύτερο τέρμα της Αρχεντίνος Τζούνιορς στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό, χάνοντας πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνε το τελικό αποτέλεσμα.

Στην άλλη πλευρά, επτά βαθμοί για την Εστουδιάντες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μετά το 2-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Σαρμιέντο, έχοντας προηγηθεί το 1-1 της πρεμιέρας στο εντός έδρας ντέρμπι της Λα Πλάτα με την Χιμνάσια και το 1-0 στην έδρα της Αλντοσίβι. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Σαρμιέντο, με την Εστουδιάντες όμως να είναι πιο αποτελεσματική, ανοίγοντας το σκορ στο τριάντα επτά με σκόρερ τον Μποσέλι. Το 1-1 ακολούθως για τους φιλοξενούμενους στο πενήντα επτά, πέναλτι για την Εστουδιάντες στο εβδομηκοστό έβδομο λεπτό και 2-1 με σκόρερ και πάλι τον Μποσέλι, ενώ σπουδαία ευκαιρία για την Σαρμιέντο λίγο πριν το φινάλε.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Εστουδιάντες και τρεις ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία στο «Λιμπερταδόρες Ντε Αμέρικα» κόντρα στην Ιντεπεντιέντε.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Δεδομένο πως η Ιντεπεντιέντε θα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, όχι μόνο για να επιστρέψει στα τρίποντα, αλλά και για να κερδίσει στο «σπίτι» της την Εστουδιάντες για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, όπως όμως και πως η Εστουδιάντες καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα, έστω και αν δεν πείθει.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 338 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x