Spread the love

Μια μεγάλη ευκαιρία να κλείσει την τρίτη θέση έχει η Λάρισα, καθώς με τη σειρά στο 2-1, έχει την ευκαιρία να τελειώσει το πρωτάθλημα μια ώρα αρχίτερα!

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, όμως ο Προμηθέας δεν θα αφήσει έτσι εύκολα τη σειρά να τελειώσει. Το σίγουρα είναι πως, όπως έχει γίνει στα περισσότερα παιχνίδια των δύο τους, το σκορ θα πάει ψηλά.

Εκεί λοιπόν θα είναι και η πρώτη μας πρόταση, καθώς πιστεύουμε στο Όβερ 163,5, το οποίο άλλωστε πληρώνει και καλά.

Πρόταση Over 163,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Πάμε στα ειδικά, όπου έχουμε δύο επιλοεγές από Λάρισα, οι οποίες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και μπορούν να μας στείλουν ταμειάρες.

Πάμε πρώτα στον Στεφάν Μούντι. Ο Αμερικανός είναι έτοιμος για ακόμα ένα μεγάλο ματς, το οποίο, εκτός απροόπτου, θα είναι και το τελευταίο του στη Λάρισα. Οπότε περιμένουμε ένα… σόου από τον ηγέτη της ομάδας.

Το λάιν του είναι στους 14,5 πόντους και μπορεί να το ξεπεράσει με ευκολία. Έτσι θα πάμε σε αυτή την επιλογή, η απόδοση της οποίας μας ικανοποιεί και με το παραπάνω.

Πρόταση Στεφάν Μούντι Over 14,5 πόντοι με απόδοση 1.70

Τέλος, πάμε στον Ουσμάν Κρουμπάλι, τον βασικό σέντερ της Λάρισας. Ο παίκτης έχει δείξει πως δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες από μακριά, καθώς έχει μάλιστα ευστοχήσει σε μεγάλα σουτ στα φετινά Playoffs της Basket League.

Το λάιν του είναι μόλις στο μισό (0,5) τρίποντο και η απίθανη απόδοση αξίζει και με το παραπάνω το όποιο ρίσκο, καθώς πληρώνει τρομερά καλά. Έτσι, η τελευταία μας επιλογή θα είναι το Όβερ 0,5 τρίποντο του Αμερικανού, που βρίσκουμε στο εξαιρετικό 3.30!

Πρόταση Ουσμάν Κρουμπάλι Over 0,5 τρίποντο με απόδοση 3.30

 

(Visited 72 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x