ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Ισλανδίας: Βαλούρ Ρεϊκιαβικ- Λεϊκνίρ Ρεϊκιαβικ

A΄ Ισλανδίας: Βαλούρ Ρεϊκιαβικ- Λεϊκνίρ Ρεϊκιαβικ
Spread the love

Η Βαλούρ καλείται να “χτίσει” πάνω στο πρόσφατο 3-2 που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική επί της πρωτοπόρου Μπρεϊνταμπλικ για να αναρριχηθεί πιο ψηλά στην βαθμολογία από την 5η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα ενώ την ίδια ώρα η φιλοξενούμενη Λεϊνκιρ ακόμη ψάχνεται με την έννοια πως ακόμη δεν έχει πετύχει νίκη μετά από τις πρώτες 9 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι με το πρόσφατο 3-2 απέναντι στην πρωτοπόρο Μπρεϊνταμπλικ , με γκολ στα χασομέρια, όχι μόνο πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη αλλά συνάμα έβαλαν στοπ σε ένα “καρέ” ηττών που είχε προηγηθεί σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι τρεις για το πρωτάθλημα.

Άρα, μιλάμε για μια πολύ σημαντική νίκη στην οποία καλούνται απόψε να “χτίσουν” για να ξεκινήσουν ένα καινούργιο νικηφόρο σερί όπως το αντίστοιχο στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς.

Από τους 9 αγώνες που έχουν δώσει δεν έχουν κάνει ακόμη σεφτέ με “τρίποντο” ενώ αριθμούν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Μελανό σημείο τα μετόπισθεν αφού έχουν δεχτεί ήδη 15 γκολ σε 9 αγώνες ενώ στον αντίποδα έχουν σκοράρει μόλις 6.

Βέβαια εκεί έχουν βελτιωθεί αισθητά αφού έχουν βρει δίχτυα και στα 5/6 τελευταία δικά τους 90λεπτα.

Προϊστορία: Η Βαλούρ έχει κερδίσει στα 7/12 μεταξύ τους παιχνίδια και έχει αντίστοιχα χάσει στα 4. Επίσης τα τρία τελευταία έχουν λήξει όλα Under 2,5 και N/G

* Σε καλύτερη μοίρα οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με την Λεϊκνιρ που δείχνει με το “καλημέρα” πως θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εδώ, το ποντάρισμα μου θα είναι σε combo ο Άσος με το Over 2,5 σε απόδοση διπλασιασμού. Μην ξεχνάμε πως τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια των γηπεδούχων έχουν λήξει με πάνω από δυο τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 218 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x