ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro u 19: Ρουμανία -Γαλλία

Euro u 19: Ρουμανία -Γαλλία
Spread the love

Στην έδρα της Ντουνάισκα Στρέντα, η Ρουμανία φιλοξενεί την Γαλλία για την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου.

 

Οι Ρουμάνοι  ξεκίνησαν με ήττα ,στην περιμέρα κόντρα στην Ιταλία,  ωστόσο δυσκόλεψαν σε μεγγάλο βαθμό τους Ατζούρι. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ισφάρισαν με τον Αντρονάκε αλλά λίγο πριν την συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα δέχτηκαν το γκολ. Ο Ιλιε Ράρες επιθετικός της β  ομάδας της  Ραπίντ Βουκουρεστίου(6 γκολ φέτος) μπαίνει στην εξίσωση της ενδεκάδας  με τον προπονητή Βασαί να ζητάει από τους παίκτες του  να προσέξουν την άμυνα τους και να μη δώσουν δικαιώματα  στους γρήγορους Γάλλους.

Από την άλλη, οι “τρικολόρ” διέλυσαν τη Σλοβακία με 5-0  έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Μπονί(Πάρμα) και Βιρτζίνιους(Σοσό)  που σκόραραν απο δύο γκολ, ενώ το έτερο γκολ για την ομάδα  του Σοβίν πέτυχε ο Τσαούνα της Ρέν. Με λόγια λόγια στο 4-3-3 που επιλέγει ο προπονητής οι τρεις προωθημένοι έκαναν πάρτι.  Στο στίλ που μας έχουν συνηθίσει  όλα τα αντυιπροσωπευτικά συγκροτήματα ,η Γαλλία με κίνηση  στο χώρο, γρήγορο τρανζίσιον και κυνικότητα στην επίθεση.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Οι Γάλλοι θα πάνε ,με σοβαρότητα, να τελειώσουν με δύο στα δύο στον όμιλο ,περιμένοντας την Ιταλία  και παλεύοντας για την πρωτιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/Over

(Visited 151 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x