ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS : Σινσινάτι- Ορλάντο Σίτι

MLS :  Σινσινάτι- Ορλάντο Σίτι
Spread the love

Στο TQL Stadium το Σινσινάτι υποδέχεται το Ορλάντο σε μια αναμέτρηση στην οποία οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους βαθμούς για να μην χάσουν την επαφή τους με τις θέσεις των μπαράζ στην βαθμολογία της Ανατολικής περιφέρειας και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στα υψηλά πατώματα (4η) στον βαθμολογικό πίνακα της ίδιας κατηγορίας.

Οι Orange and blue έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βρίσκονται εκτός των play offs αφού στις τρεις πιο πρόσφατες regular seasons έχουν τερματίσει στην τελευταία θέση αλλά φέτος τα πράγματα εξελίσσονται πολύ πιο καλά για τον σύλλογο από το Midwestern.

To Cincy έχει ήδη καλύψει το ρεκόρ συλλόγου σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος από το 2019 με 6 ήδη νίκες στο ενεργητικό του και ενώ απομένουν ακόμη 19 αγώνες μέσα στο 2022.

Όντας στην 8η θέση απέχει από τις θέσεις των play offs ελάχιστα αφού υστερεί στην διαφορά τερμάτων από την ισόβαθμη νεοφώτιστη Σάρλοτ Σίτι κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Μελανό σημείο τα μετόπισθεν αφού έχουν δεχτεί 26 γκολ σε 15 αγώνες και έχουν την 3η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία τους.

Τα “Λιοντάρια” με δυο γκολ του 26χρονου Αυστριακού Έρτσαν Κάρα , που αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Αούστρια Βιέννης, επιβλήθηκαν την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας με 2-1 του Χιούστον και έτσι όχι μόνο επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές ( 0-2-1) αλλά διατηρήθηκαν συνάμα και στην 4η θέση του πίνακα.

Νωρίτερα είχε επιστρέψει από μια σπουδαία ισοπαλία (1-1) από την Μασαχουσέτη απέναντι στην Νιου Ίνγκλαντ με τον Όσκαρ Παρέχα να δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Προϊστορία: Τα τρία τελευταία τους παιχνίδια είχαμε σε όλα Under 2,5 ενώ στο αντίστοιχο πιο πρόσφατο πέρσι το Ορλάντο είχε κερδίσει με 0-1.

* Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και είναι πιο κοντά στην νίκη. Ωστόσο το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο σύνολο τερμάτων 2-3 αφού η αλήθεια είναι πως οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 175 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x