ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α Ιαπωνίας: Τσερέσο Οσακα-Σιμίζου

Α Ιαπωνίας: Τσερέσο Οσακα-Σιμίζου
Spread the love

Στην Οσάκα, η τοπική Τσερέσο κοντράρεται με την Σιμίζου  για την 18η αγωνιστική της J league.

 

Μετά από τρεις νίκες σερί  η Τσερέσο έχασε από την Χιροσίμα με  2-1,εκτός έδρας.  Είναι αλήθεια ότι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια η Τσερέσο έβγαλε παθογένειες στην άμυνα ,ενώ στην  επίθεση δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε περισσότερα απο ένα γκολ τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.  Η έδρα της δεν είναι και …κάστρο δεδομέ νου του ρεκόρ της (3-2-3) κάτι που την έχει  φέρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με τέρματα  10-10 με μοιρασμένα over-under (4-4). Στο Κύπελλο τα βρήκε δύσκολα κόντρα στη Σεντάι αλλά προκρίθηκε με νίκη 3-2.

H Σιμίζου, από την άλλη πλευρά,   παλεύει για να σωθεί, όντας τρίτη απο το τέλος.  Αποκλείστηκε και  στο Κύπελλο με ήττα απο την Κιότο, ,ενώ στο Πρωτάθλημα κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη ,μετά από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία ,στο 3-1 επί της Φουκουόκα.  Εκτός έδρας παίζει με λιγότερο άγχος και το παλεύει αρκετά καλά(2-3-3) σε σχέση με το 1-4-4 που έχει στην έδρα της.  Τέσσερα σερί over , τα δύο τελευταία και over 3.5.

Προϊστορία: 6-1-1 με τέσσερις σερί άσους.

Εκτίμηση: Το γκολ γκολ, σε απόδοση στο 1.70 είναι αρκετά καλό. Από κει και πέρα ο άσος και το  οver μου κάνουν περισσότερο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /Over

(Visited 122 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x