ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Μπρούσκε   

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Μπρούσκε   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ίλια Ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε, με την τοπική και 5η στον βαθμολογικό πίνακα Σπορτ, να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Μπρούσκε βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Σπορτ, με άλλοθι πάντως για την ομάδα του Ρεσίφε πως έβγαλε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, ενώ θετικό επίσης, πως παρέμεινε σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα. Ήττα με 0-1 αρχικά στο Σαλβαντόρ από την τοπική Μπαΐα, σε μονομαχία με φόντο την άνοδο στην οποία θα μπορούσε να πάρει πάντως κάτι περισσότερο, ενώ 0-0 ακολούθως σε ντέρμπι ανόδου φιλοξενώντας την σπουδαία Γκρέμιο και 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας Κλάσικο του Ρεσίφε με τη «μισητή» Ναούτικο. Πιο απειλητική η Σπορτ στο πρώτο ημίχρονο του Κλάσικο, σε σχέση με τη φλύαρη Ναούτικο, ανοίγοντας δίκαια το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Καΐκι στο τριακοστό πέμπτο λεπτό. Καθίζηση πάντως στην επανάληψη για την Σπορτ, με τη Ναούτικο να παίρνει τα ηνία του ματς, να έχει ευκαιρίες και να ισοφαρίζει τελικά στο εβδομήντα πέντε. Αρκετές φάσεις πάντως και για τις δύο ομάδες μετά το 1-1 στο τελευταίο τέταρτο του Κλάσικο, καθώς και η Σπορτ «ξύπνησε» από το λήθαργο. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για την Σπορτ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Ίλια Ντο Ρετίρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, σπουδαίο 1-0 για τη Μπρούσκε στο εκτός έδρας μίνι ντέρμπι Καταρινένσε της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κρισιούμα, με το οποίο πήρε βαθμολογική ανάσα, καθώς βρέθηκε στο +3 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο απειλητική η Κρισιούμα στο πρώτο ημίχρονο στη μεταξύ τους μονομαχία, με τη Μπρούσκε όμως όχι μόνο να αντέχει, αλλά να βρίσκεται με αριθμητικό πλεονέκτημα, εντελώς απρόσμενα, στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Κάτι που άλλαξε δραματικά τα δεδομένα, καθώς η Κρισιούμα αποσυντονίστηκε και η Μπρούσκε έφτασε εύκολα στο τρίποντο, αφού δεν απειλήθηκε καθόλου, μετά το 1-0 από την κεφαλιά του Κρίσλαν εξηκοστό πρώτο λεπτό. Δύο νίκες και πέντε ήττες για τη Μπρούσκε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σπορτ Ρεσίφε.

Πολύ δυνατή στο «σπίτι» της η Σπορτ Ρεσίφε, εκτιμώντας πως αν είναι πιο εύστοχη σε σχέση με τα τρία ντέρμπι που προηγήθηκαν, θα επιστρέψει, εύκολα ή δύσκολα, στα τρίποντα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 345 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x