ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κρουζέιρο – Βίλα Νόβα   

Βραζιλία Β΄: Κρουζέιρο – Βίλα Νόβα   
Spread the love

Το ματς ανάμεσα στην Κρουζέιρο και την Βίλα Νόβα στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε, μπορεί κάλλιστα να χααρακτηριστεί και μονομαχία ανάμεσα στον Δαυίδ και τον Γολιάθ, από την στιγμή που η γηπεδούχος είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και έχει το απόλυτο στο γήπεδο της και η φιλοξενούμενη ομάδα απο την Γκοϊανία είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επικράτηση με 2-1 μεσοβδόμαδα στο ντέρμπι φιλοξενώντας την Σπορτ Ρεσίφε, βλέποντας την Κρουζέιρο όχι μόνο να εδραιώνεται στην κορυφή, αλλά να διατηρεί το απόλυτο στο γήπεδο της. Πίσω στο σκορ η Κρουζέιρο στο ντέρμπι με την Σπορτ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο δέκατο ένατο λεπτό, με το 1-1 όμως από αυτογκόλ των φιλοξενούμενων στο είκοσι έξι και την ανατροπή στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (43΄). Πιο απειλητική η Κρουζέιρο στην συνέχεια και στην επανάληψη, σημειώνοντας όμως, πως η αδυναμία της να φτάσει στο 3-1 λίγο έλειψε να της κοστίσει, καθώς η Σπορτ Ρεσίφε άγγιξε δύο φορές την ισοφάριση, στις ισάριθμες φορές που πέρασε την σέντρα. Επτά νίκες για την Κρουζέιρο, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 1-1 για την Βίλα Νόβα φιλοξενώντας την Πόντε Πρέτα, με την ομάδα της Γκοϊανίας όχι μόνο να αδυνατεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, αλλά να πετάει ταυτόχρονα στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο της με αντίπαλο με τον ίδιο στόχο. Πίσω στο σκορ η Βίλα Νόβα στο ματς με την Πόντε Πρέτα στο έβδομο μόλις λεπτό, μετά από ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Τόνι, αλλά άμεση η «απάντηση» της, με το 1-1 από πέναλτι του Ρούμπενς στο δώδεκα. Κυρίαρχος στην συνέχεια και με πολλές σπουδαίες ευκαιρίες η ομάδα της Γκοϊανίας, αδυνατώντας όμως να φτάσει στο 2-1 και το πολύτιμο τρίποντο. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Βίλα Νόβα, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κρουζέιρο.

Το απόλυτο για την Κρουζέιρο στο Μπέλο Οριζόντε, εκτιμώντας πως η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας θα πάρει, εύκολα ή δύσκολα και το σημερινό ματς.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.075 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x