ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Παλμέιρας – Ατλέτικο Παραναένσε

Βραζιλία: Παλμέιρας – Ατλέτικο Παραναένσε
Spread the love

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως το ντέρμπι κορυφής στο «Αλιάνζ Πάρκε», ανάμεσα στην πρωτοπόρο του Μπραζιλεϊράο και κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας και τη νικήτρια του Σουνταμερικάνα και 3η στον βαθμολογικό πίνακα Ατλέτικο Παραναένσε, είναι αυτό που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα.

Ισοπαλία με 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις με την τοπική Αβαΐ, με θετικό πάντως για την Παλμέιρας, παρά αυτή την απώλεια βαθμών, πως διατήρησε το +3 από την συμπολίτισσα και 2η στον βαθμολογικό πίνακα Κορίνθιανς, καθώς η «τιμάο» έμεινε στο 0-0 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Σάντος. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, το επιβλητικό 3-0 στην Παραγουάη σε βάρος της Σέρο Πορτένιο, στην πρώτη μονομαχία τους για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, με το οποίο η Παλμέιρας εξασφάλισε ουσιαστικά, εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου, την πρόκριση της για τα προημιτελικά. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Παλμέιρας, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «Αλιάνζ Πάρκε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 4-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, με το αποτέλεσμα αυτό να διατηρεί την Ατλέτικο Παραναένσε στην 3η θέση και το -5 από την σημερινή της αντίπαλο. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, το 2-1 στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα» σε βάρος της Λιμπερτάδ, στην πρώτη μονομαχία τους για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, με το οποίο η Ατλέτικο Παραναένσε πήρε μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού που ακολουθεί στην πρωτεύουσα της Παραγουάης. Αυτή μάλιστα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του 73χρονου Λουίς Φελίπε Σκολάρι σε όλες τις διοργανώσεις, μετά το 4-1 που προαναφέρθηκε με τη Μπραγκαντίνο, το 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι μίσους για το πρωτάθλημα με την συμπολίτισσα Κοριτίμπα και το 2-1 του κυπέλλου στο Σαλβαντόρ με την τοπική Μπαΐα. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Ατλέτικο Παραναένσε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα», ενώ με αλλαγές λογικά στο σημερινό ματς, ενόψει του επαναληπτικού με τη Λιμπερτάδ, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για την Παλμέιρας, δύο για την Ατλέτικο Παραναένσε και μία ισοπαλία, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλιάνζ Πάρκε», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ρεκόπα Σουνταμερικάνα).

Με βασικούς η Παλμέιρας, καθώς μπορεί να υπάρχει ο επαναληπτικός στην έδρα της με την Σέρο Πορτένιο, αλλά έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση, ενώ με αλλαγές η Ατλέτικο Παραναένσε, με τα παραπάνω πάντως να μην δικαιολογούν το 1,30 που συνοδεύει την «βερντάο». Ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα η Ατλέτικο Παραναένσε, ακόμα και με αλλαγές, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου στο συγκεκριμένο ματς.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.567 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x