ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ : Σάμροκ Ρόβερς- Χιμπέρνιανς ( 1ος προκριματικός)

Τσάμπιονς Λιγκ : Σάμροκ Ρόβερς- Χιμπέρνιανς ( 1ος προκριματικός)
Spread the love

Στο Δουβλίνο η Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται την Χιμπέρνιανς και εξ ορισμού οι πρωταθλητές Ιρλανδίας είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στους φιλοξενούμενους που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Μάλτα για 1η φορά μετά από πέντε χρόνια.

Η Σάμροκ είχε την τύχη με το μέρος της στην κλήρωση αφού απέναντι της θα βρει την αδύναμη πρωταθλήτρια Μάλτας και έτσι δίνεται η μεγάλη ευκαιρία στους Hoops να προκριθούν στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια.

Μην ξεχνάμε πως είναι πρωτοπόροι στο εγχώριο πρωτάθλημα τους έχοντας μια διαφορά δέκα βαθμών από τους διώκτες τους ενώ ήδη αριθμούν 25 επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

Η Χιμπέρνιανς κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Μάλτα μετά από 5 χρόνια αλλά δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τον Μάιο.

Πέρσι αποκλείστηκαν στον ίδιο γύρο από την Εσθονική Φλόρα με συνολικό σκορ 5-0 ενώ στην συνέχεια στο Conference League αρχικά απέκλεισαν την Φολγκόρε από το Σαν Μαρίνο για να αποκλειστούν αμέσως μετά από την Ρίγα.

Επίσης είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο μάνατζερ της ομάδας αλλά και ο αρχηγός με τον υπαρχηγό , οι πιο έμπειροι παίκτες, είναι εκτός λόγω τιμωρίας.

Προϊστορία: Οι δυο αυτές ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Οι πρωταθλητές Ιρλανδίας έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό στα τρία διαδοχικά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους στην κατηγορία και το μόνο σίγουρο είναι πως ομάδες όπως η Μποέμιανς, η Φιν Χάρπς και η Σεντ Πάτρικς είναι ανώτερες από τους Μαλτέζους. Σε combo εδώ ο Άσος με το N/G σε απόδοση 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ N/G

(Visited 229 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x