ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Μελγκάρ – Ντεπορτίβο Κάλι  

Κόπα Σουνταμερικάνα: Μελγκάρ – Ντεπορτίβο Κάλι  
Spread the love

Στην Αρεκίπα ο επαναληπτικός ανάμεσα στη Μελγκάρ και τη Ντεπορτίβο Κάλι για την φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, μετά το προ μίας εβδομάδας 0-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Κολομβία.

Να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Καλύτερη, με ένα δοκάρι και σημαντικές ευκαιρίες η Μελγκάρ στο πρώτο ματς, αδυνατώντας όμως να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, ενώ αδικαιολόγητα κακή στο «σπίτι» της, για την κρισιμότητα του αγώνα, η Ντεπορτίβο Κάλι.

Στην 1η θέση του 2ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα η Μελγκάρ, πραγματοποιώντας την έκπληξη, από την στιγμή που άφησε στην 2η και εκτός διοργάνωσης την Ράσινγκ. Εντός συνόρων, 0-0 στο φινάλε του πρωταθλήματος Απερτούρα στην έδρα της Αλιάνσα Ατλέτικο, με το αποτέλεσμα αυτό πάντως να της δίνει τον τίτλο, καθώς βρέθηκε στο +1 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Σπορτ Ουανκάγιο. Στην άλλη πλευρά, στην 3η θέση του 5ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες η Ντεπορτίβο Κάλι, γνωρίζοντας τον «υποβιβασμό» στο Σουνταμερικάνα την τελευταία αγωνιστική από το 0-1 στο «Μπομπονέρα» από τη Μπόκα Τζούνιορς. Εντός συνόρων, κάκιστη η παρουσία στο πρόσφατο Απερτούρα, καθώς ως πρωταθλήτρια τερμάτισε στην προτελευταία θέση. Όλα τα παραπάνω, η προτελευταία θέση στο Απερτούρα και η κακή της εικόνα στο 0-0 του πρώτου ματς με τη Μελγκάρ, οδήγησαν τον Ντουνταμέλ στην πόρτα της εξόδου.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μελγκάρ και μία ήττα, σε τέσσερα ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Κολομβίας. Μία νίκη και μία ισοπαλία για τη Ντεπορτίβο Κάλι, στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο Περού.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και την εικόνα του πρώτου αγώνα. Τρεις νίκες για τη Μελγκάρ στην Αρεκίπα σε ισάριθμα ματς την φάση των ομίλων, εκτιμώντας πως θα συνεχίσει σήμερα το απόλυτο στο γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 795 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x