ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Φιλικό: Ολυμπιακός-Αλκμααρ

Φιλικό: Ολυμπιακός-Αλκμααρ
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο  Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αλκμααρ στο πρώτο φιλικό επί  Ελληνικού εδάφους.

Οι Πειραιώτες, που στο σημερινό ματς εγκαινιάζουν  την  καινούργια φανέλα  της σεζόν 22-23, πραγματοποιήσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Αυστρία με μία νίκη-δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες . Η Ομάδα του Μαρτίνς , αν εξαιρέσουμε το 0-0 με την Κρακοβία, δέχτηκε γκολ σε όλα της τα παιχνίδια βγάζοντας προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία, ωστόσο στην επίθεση έχει βγάλει αρκετές αρετές στην επίθεση με τον Πορτογάλο κοουτς να περιμένει πολλά απο τους Ελ Αραμπι-Αμπουμπακαρ Καμαρα -Χασάν -Ζινκερνάγκελ και Μασούρα, σύν τους δημιουργικούς Καρβάλιο και Αγκιμπού . Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η Αλκμααρ, ομάδα των Χατζηδιάκου και Παυλίδη, έχει παίξει δύο φιλικά  με νίκη 3-1 επί της Τσβόλε, ενώ έφερε 2-2 με τον ΠΑΟΚ.  Εκανε τρεις καλές μεταγραφές απο τη μέση και μπροστά(Οντγκααρντ-Λάντο) που είναι φορ και εξτρεμ αλλά τον αριστερό μπακ Ντε βιτ).

Προϊστορία: Επαιξαν το 2009  στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι Πειραιώτες νίκησαν 1-0 στο Καραϊσκάκη με γκολ του Τοροσίδη

Εκτίμηση: Φιλικό προετοιμασίας απέναντι σε μία ομάδα που ταιριάζει στο προφίλ της Μακάμπι Χάιφα. Θα γίνουν δοκιμές αλλά όσο πλησιάζουμε προς το ευρωπαικό παιχνίδι  οι συνθήκες επίσημου αγώνα θα κάνουν περισσότερο την εμφάνιση τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο/ Γκολ γκολ.

(Visited 302 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x