ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Αβαΐ

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Αβαΐ
Spread the love

Ντέρμπι παραμονής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μονομαχία της Μπραγκαντίνο και της νεοφώτιστης Αβαΐ στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, από την στιγμή που οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Δύο συνεχόμενες ήττες για τη Μπραγκαντίνο, στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με αυτή που πόνεσε περισσότερο να είναι σίγουρα το 0-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο. Πιο απειλητική η Μπραγκαντίνο στο ματς με τη Μποταφόγκο, στο οποίο πάντως είδε την αντίπαλο της να βρίσκει δίχτυα στο εξήντα τέσσερα, κόντρα στην ροή του αγώνα και στο οποίο η ομάδα της Μπραγάνσα έχει παράπονα για τρία γκολ που της ακυρώθηκαν μετά την χρήση του VAR. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Μπραγκαντίνο, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Ναμπιζάο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Έρικ Ραμίρες.

Στην άλλη πλευρά, «κακή» ήττα σίγουρα για την Αβαΐ το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την εντός επικίνδυνης ζώνης Κουιαμπά, από την στιγμή που ήρθε στο «Ρεσακάντα» από αντίπαλο με τον ίδιο ακριβώς στόχο. Μοιρασμένο και με ευκαιρίες εκατέρωθεν το ματς με την Κουιαμπά, στο οποίο η Αβαΐ βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο τριάντα και στο οποίο όμως «πλήρωσε» την αδικαιολόγητη καθίζηση της στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου. Μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες για την Αβαΐ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την Φλοριανόπολις, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της μονομαχίας της με τη Μπραγκαντίνο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπραγκαντίνο, μία για την Αβαΐ και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Φαβορί στο σετ των τιμών η Μπραγκαντίνο, με την ομάδα της Μπραγάνσα όμως όχι μόνο απρόβλεπτη, αλλά χωρίς σταθερότητα σε σχέση με άλλες χρονιές στο γήπεδο της. Συνεπώς, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, παρά το γεγονός πως η Αβαΐ χάνει αρκετή από την δύναμη της και είναι ευάλωτη μακριά από την έδρα της.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 879 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x