ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro2022 Γυναικών: Αυστρία- Βόρειος Ιρλανδία

Euro2022 Γυναικών: Αυστρία- Βόρειος Ιρλανδία
Spread the love

Η Αυστρία μπορεί να ξεκίνησε την πορεία της στο τρέχον πρωτάθλημα με ήττα αλλά αυτό δεν αναιρεί πως παραμένει απόψε το μεγάλο φαβορί για την νίκη απέναντι στην

Βόρεια Ιρλανδία.

Οι παίκτριες της Ιρέινε Φούρμαν έχασαν με 1-0 στην πρεμιέρα τους από την διοργανώτρια Αγγλία αλλά η εμφάνιση τους , παρά την ήττα τους, ήταν τέτοια που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για μια καλύτερη πορεία στην συνέχεια του τουρνουά.

Η αλήθεια είναι πως όταν οι Εγγλέζες προηγήθηκαν με την Μπεθ Μιντ νωρίς στο παιχνίδι οι περισσότεροι πίστεψαν πως θα δούμε έναν θρίαμβο για τα “Τρία Λιοντάρια” και μια συντριβή για τις Αυστριακές.

Αντιθέτως είδαμε μια Αυστρία που αμύνθηκε σθεναρά , έβγαλε αντίδραση και παίρνοντας θάρρος σιγά σιγά μέσα στο 90λεπτο απείλησε και για κάτι παραπάνω.

Η τεχνικός Φούρμαν γνωρίζει πως οι καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα δεν αρκούν και πως απόψε η νίκη απέναντι στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αποτελεί “μονόδρομο”.

Η Βόρειο Ιρλανδία έγραψε ιστορία την Πέμπτη όταν και αγωνίστηκε για “παρθενική” φορά σε τελική φάση major tournament. Το πρώτο ημίωρο απέναντι στην Νορβηγία ήταν εφιαλτικό αφού βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 και έτσι το τελικό 4-1 ήλθε μάλλον φυσιολογικά.

Πλέον αριθμούν πέντε διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις που σημαίνει πως είναι πολύ δύσκολο απόψε να σηκώσουν κεφάλι και να διεκδικήσουν βαθμούς από την πολύ ανώτερη τους Αυστρία.

Προϊστορία: Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο εθνικές αυτές ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν. Στις 26/10/21 είχαν έλθει ισόπαλες με 2-2 στο Μπέλφαστ και στις 8/4/22 η Αυστρία είχε κερδίσει με 3-1 εντός έδρας.

* Με 7/9 νίκες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους οι Αυστριακές είναι το μεγάλο φαβορί απόψε απέναντι σε μια εθνική ομάδα που βρίσκεται 21 θέσεις χαμηλότερα στην ειδική βαθμολογία της FIFA. Σε combo ο Άσος με το Over 2,5 στο 1,65 και βέβαια τα πάνω από 9 κόρνερ στο 1,75. Πολύ καλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5 + 9,5 Κόρνερ

(Visited 152 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x