ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μιγιονάριος – Μπουκαραμάνγκα  

Κολομβία: Μιγιονάριος – Μπουκαραμάνγκα  
Spread the love

Στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Κολομβίας, με τη Μιγιονάριος να θέλει όχι μόνο να σπάσει το ρόδι, αλλά να μετριάσει τις εντυπώσεις από το εντός 1-1 και την αποτυχία της πρεμιέρας με τη Ντεπορτίβο Πάστο.

Στην 1η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Μιγιονάριος, με καθίζηση πάντως στα πλέι οφ, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό σχεδόν με κάτω τα χέρια στον όμιλο της, όπου είδε την πλάτη της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ατλέτικο Νασιονάλ και της Τζούνιορ και άφησε πίσω της μόνο την σημερινή της αντίπαλο, στην διαφορά τερμάτων. Αποτυχία και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κλαουσούρα φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Πάστο, σε ένα ματς στο οποίο «πλήρωσε» την αδυναμία της να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.

Στην άλλη πλευρά, στην 8η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Μπουκαραμάνγκα,  «κλέβοντας» στην τελευταία αγωνιστική το εισιτήριο των πλέι οφ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την ισόβαθμη της Αλιάνσα Πετρολέρα. Κάτι μάλιστα το οποίο οφείλει και στην σημερινή της αντίπαλο, καθώς δεν της ήταν αρκετή μόνο η νίκη στο φινάλε στην έδρα της αδιάφορη Περέιρα, αλλά και να κερδίσει η Μιγιονάριος στο γήπεδο της την Αλιάνσα Πετρολέρα, κάτι που η ομάδα της Μπογκοτά έκανε, καθώς επικράτησε της αντιπάλου της 1-0. Εξ ορισμού δύσκολη βέβαια η αποστολή της στα πλέι οφ και φυσιολογική η 4η θέση στον όμιλο της κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ, την Τζούνιορ και τη Μιγιονάριος. Άξιο αναφοράς πάντως, πως έπαιξε ρυθμιστικό ρόλο μέχρι και για τον τίτλο, καθώς επικρατώντας 2-0 της Τζούνιορ, έδωσε την 1η θέση στην Ατλέτικο Νασιονάλ και την έστειλε στον τελικό όπου και πήρε το πρωτάθλημα. Το σημερινό επίσης, θα είναι το πρώτο της ματς στο Κλαουσούρα, καθώς αυτό της πρεμιέρας στην έδρα της με την Ριονέγκρο αναβλήθηκε.

Προϊστορία: Έξι νίκες για τη Μιγιονάριος, μία για τη Μπουκαραμάνγκα και μία ισοπαλία, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μπογκοτά.

Χαμηλή η τιμή που συνοδεύει τη Μιγιονάριος, επιλέγοντας το ειδικό στοίχημα των λίγων τερμάτων, εκτιμώντας πως η Μπουκαραμάνγκα θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη με «κλεφτοπόλεμο».

Εκτίμηση:  Under 2,5

(Visited 941 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x