ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Χιμπέρνιανς- Σάμροκ Ρόβερς ( 1ος προκριματικός)

Τσάμπιονς Λιγκ: Χιμπέρνιανς- Σάμροκ Ρόβερς ( 1ος προκριματικός)
Spread the love

Οι Ιρλανδοί έχουν το εμφατικό 3-0 υπέρ τους από το 1ο παιχνίδι στο Δουβλίνο κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως βρίσκονται και με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση ωστόσο αναμένεται απόψε να μαζέψουν την … μπουγάδα ενδεχομένως και με ακόμη μια νίκη μέσα στην Μάλτα.

Η Χιμπέρνιανς έχει να ανέβει ένα “βουνό” απόψε αφού η αλήθεια είναι πως το 3-0 είναι μια βαριά ήττα και δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία.

Όπως επίσης και οι πέντε διαδοχικές ήττες που αριθμούν στην διοργάνωση από τον Ιούλιο του 2009 που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το 2017 δε δεν έχουν προκριθεί ποτέ από τον 1ο προκριματικό όμιλο.

Αν δεν τα καταφέρουν απόψε , που είναι και το πιθανότερο σενάριο, τότε θα συνεχίσουν στα προκριματικά του Κόνφερενς.

Οι πρωταθλητές Ιρλανδίας μετράνε πέντε διαδοχικές νίκες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια και δεν είναι τυχαίο πως οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας στο εγχώριο πρωτάθλημα τους με δέκα βαθμούς διαφορά από την 2η στον πίνακα Ντάνταλκ.

Από την συγκεκριμένη ομάδα μάλιστα έχουν χάσει και με σκορ 5-2 το μακρινό 2018 και παραμένει μέχρι και σήμερα η μοναδική τους ήττα με τρία γκολ διαφορά.

Προϊστορία: Το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι είναι το πρόσφατο στο Δουβλίνο πριν από μια εβδομάδα το οποίο κέρδισε με 3-0 η Σάμροκ.

* Η Χιμπέρνιανς έχει σκοράρει στα 7/10 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της ενώ η Σάμπροκ Ρόβερς έχει δεχτεί τέρμα ή τέρματα στα 6/8 δικά της τελευταία εκτός έδρας. Ας σημειώσουμε πως και στο 1ο μεταξύ τους παιχνίδι οι πρωταθλητές Μάλτας είχαν σημαδέψει δυο φορές τα δοκάρια. Έτσι η επιλογή μου εδώ θα είναι το Goal σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 202 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x