ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: Σαχτιορ-Μάριμπορ

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: Σαχτιορ-Μάριμπορ
Spread the love

Η αναμέτρηση θα γίνει στην ουδέτερη Σακάρια της Τουρκίας και αποτελεί τη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα.

 

Ξεκάθαρα άδικο το 0-0 για την  Μάριμπορ το πρώτο παιχνίδι υπό την έννοια ότι οι οι Σλοβένοι , έστω και έχοντας μία καινούργια ομάδα ,κατάφεραν να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που  δημιουργήθηκαν ,έχοντας δοκάρι και  άλλες τρεις τέσσερις φάσεις που δεν βρήκαν στόχο. Οι Λευκορώσοι είναι εδώ και μία εβδομάδα στην Τουρκία προκειμένου να βρουν τον τρόπο να μπουν καλύτερα στο κλίμα και στόχος τους θα  είναι να διαφυλάξουν το μηδέν και να χτυπήσουν  στις αντεπιθέσεις.

Η Μάριμπορ, χωρίς να είναι η απόλυτα εντυπωσιακή ομάδα  προσπάθησε να  εκμεταλλευτεί την  έδρα της, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες  αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με αποτέλεσμα να πρέπει ,πιά, να δείξει ανωτερότητα  και να αποκλείσει στην ουδέτερη Τουρκία μία ομάδα που θα προσπθήσει να αιφνιδιάσει. Η αλήθεια είναι πως με τις πολλές αλλαγές οι Σλοβένοι  ψάχνονται ακόμα και θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια και την πρόκριση. Εκτός ο στόπερ Ουσκόκοβιτς.

Προϊστορία: Το 0-0 του πρώτου αγώνα

Εκτίμηση: Το Χ ημίχρονο, σαν λογική αγώνα, είναι καλή Από κει και πέρα θα ρισκάρω με τα λιγα γκολ  υπό την έννοια πως καμια από ιτς δύο δεν έχει τρελες επιθετικές αρετές.

(Visited 251 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x