ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λευκορωσία : Γκόμελ – Μινσκ

Λευκορωσία : Γκόμελ – Μινσκ
Spread the love

Οι Λευκορώσοι της Γκόμελ φιλοξενούν στη έδρα τους τη Μίνσκ F.C. στη δική τους πρόβα τζενεράλε πριν από τα παιχνίδια με τον Άρη. Η Γκομελ μετά την τελευταία ισοπαλία κόντρα στην Energetik, θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή η προσεχής αντίπαλος του Άρη βρίσκεται στην 6 θέση με 22 βαθμούς σε 14 αγώνες, ενώ η Μίνσκ βρίσκεται μια θέση πάνω με έναν βαθμό περισσότερο.

Σε αντίθεση πάντως με την περασμένη σεζόν που ήταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και διεκδίκησε μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη, η πορεία της στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος (είναι σε εξέλιξη) είναι απογοητευτική.

Η Μίνσκ στο τελευταίο ματς έπαιξε με την πρωτοπόρο Μπάτε και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο αλλά μεταξύ 77 και 80 δέχθηκε δύο γκολ και τελικά έφυγε από το γήπεδο με ισοπαλία .
Πληρώνει ακόμα τις δύο ήττες που έκανε με Μοζίρ και Μπλεσίνα ομάδες που είναι ένα επίπεδο πιο κάτω αλλά και από τις δύο ηττήθηκε με 4-2

Πέρυσι η Μίνσκ νίκησε την Γκόμελ με 4-2 στην πρωτεύουσα ενώ ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας
Το 2021 η Γκόμελ νίκης με 5-0 την Μίνσκ εντός έδρας αλλά νίκησε και εκτός με 2-1

Πρόκειται για ένα ματς που οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο και η παραμικρή απώλεια μπορεί να κοστίσει και για τις δύο

Έτσι το πρώτο σημείο είναι το Χ αλλά θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ κυρίως λόγο Μίνσκ αφού τα ματ της φέτος έχουν μπει 46 γκολ σε 14 παιχνίδια , περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα

Πρόταση: Οver

(Visited 138 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x