Spread the love

Οι “επαναστάτες” ακόμη “βράζουν” για την διαιτησία του αγώνα τους την περασμένη αγωνιστική στην ήττα τους με 2-4 από την Νέα Υόρκη στο Yankee Stadium. H Φιλαδέλφεια Ούνιον έχει συμπληρώσει ήδη 10 ματς αήττητη εντός έδρας και προπορεύεται στην Ανατολή.

Ο τεχνικός της ομάδας Μπρους Αρίνα ακόμη δεν έχει καταλάβει πως ο Τίμοθι Φορντ καταλόγισε τρία (3) πέναλτι εις βάρος της ομάδας του σε ισάριθμες αμφισβητούμενες φάσεις , εκ των οποίων οι δυο κατέληξαν στα δίχτυα, ενώ συνάμα αποβλήθηκε και ο αμυντικός Φάρελ στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου.

Αμφιλεγόμενα ή όχι τα 4 γκολ που δέχτηκαν σε ένα 90λεπτο είναι τα περισσότερα που έχουν δεχτεί σε μια αναμέτρηση σε Regular Season από το 2019.

Επίσης τα 32 γκολ παθητικό σε 19 αγώνες είναι και η 4η χειρότερη άμυνα στην Ανατολική περιφέρεια.

Μπροστά διαθέτουν ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες όπως ο Γκανέζος Μπόαενγκ , ο Γιόσι Άλτιντορ ή ο Γκουστάβο Μπο και υπάρχει η πεποίθηση πως εάν βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος και να καταφέρουν να πλασαριστούν στην πρώτη 7άδα.

Η Φιλαδέλφεια Ούνιον μετά την επιβλητική νίκη της με 7-0 επί της Ντι Σι Γιουνάιτεντ πέτυχε την περασμένη αγωνιστική σπουδαίο 2ιπλο στην Φλόριδα επί της Ίντερ Μαϊάμι με 1-2.

Πρωταγωνιστές στην 9η νίκη σε 20 ματς των πρωτοπόρων ήταν Τζαμαϊκανός επιθετικός Λαμάρ Μπέργκ , που σκόραρε το 4ο φετινό του τέρμα, αλλά και ο συμπατριώτης του τερματοφύλακας Άντρε Μπλέικ που απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται όχι άδικα ως ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Τζίμ Κέρτιν έχει χάσει μόλις 2 ματς από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και όχι άδικα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Προϊστορία: Η Νιου Ίνγκλαντ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

* Φαβορί οι γηπεδούχοι που είναι αήττητοι στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και σε απόδοση στο 1,90 μάλιστα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ωστόσο η επιλογή μου εδώ θα είναι το Over 2,5 στο 1,80 αφού οι “επαναστάτες” μακριά από την έδρα του αριθμεί 12/13 Over 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 265 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x