ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ουνιόν Σάντα Φε – Ουρακάν

Αργεντινή: Ουνιόν Σάντα Φε – Ουρακάν
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στην Σάντα Φε ανάμεσα στην τοπική Ουνιόν και την Ουρακάν, καθώς η νικήτρια, αν βέβαια υπάρξει, θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τρία συνεχόμενα τρίποντα για την Ουνιόν, στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με την ομάδα της Σάντα Φε να περνάει με δραματικό τρόπο αρχικά από το «Μπομπονέρα», επικρατώντας της Μπόκα 2-1 με πέναλτι στο δέκατο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ 3-0 ακολούθως φιλοξενώντας τη Λανούς και 3-2 στην έδρα της Μπάνφιλντ. Παρ’ όλα αυτά, το μικρό αυτό νικηφόρο σερί δεν ήταν αναίμακτο, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό με δύο ήττες από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο (0-2, 1-2) στην φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ 1-2 από τη Μπάνφιλντ μεσοβδόμαδα και αποκλεισμός και στο κύπελλο. Μία νίκη (Λανούς 3-0) και δύο ήττες (Τίγκρε 1-2, Ρίβερ Πλέιτ 1-5), ο απολογισμός της σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στην Σάντα Φε.

Τρία συνεχόμενα τρίποντα όμως στο πρωτάθλημα και για την Ουρακάν και αήττητο γενικότερα έξι αγωνιστικών, μετά τη μοναδική της ήττα, το 0-2 της πρεμιέρας στην έδρα της Ράσινγκ. Επικράτηση με 2-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Ροζάριο Σεντράλ, εκτός 1-1 με τη Ντεφένσα, 0-0 στο γήπεδο της με την Ατλέτικο Τουκουμάν, 1-0 στην Σάντα Φε με τη «μισητή» συμπολίτισσα της σημερινής της αντιπάλου, Κολόν, εντός 3-2 με την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ το ίδιο σκορ την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λανούς, μάλιστα με ανατροπή.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ουνιόν Σάντα Φε και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ουρακάν.

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων, οι οποίες μάλιστα έρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και αξιώνουν, αν κάνουν σήμερα το καρέ, κορυφή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.148 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x