ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Προκριματικά Conference League: Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ

Προκριματικά Conference League: Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ
Spread the love

O ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα απόψε στην Ευρώπη αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Λέφσκι Σόφιας στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η Λέφσκι Σόφιας ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα Βουλγαρίας με ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ 1948 όμως τη δεύτερη αγωνιστική πήρε μία νίκη ψυχολογίας με 5-0 κόντρα στη Σπάρτακ πριν το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Συνολικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα, ενώ το γήπεδο απόψε αναμένεται να είναι Sold out. Πιθανή ενδεκάδα:Μιχούλοβ, Σούντμπεργκ, Φαν Ντερ Κάαπ, Κόρδοβα, Πετρίς, Γκάλτσεβ, Κράστεβ, Στεβάνοβ, Κράεβ, Μπαρί, Ρονάλντο.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλονικείς θυμίζουμε πως πέρυσι έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης και σίγουρα θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία και φέτος. Απόψε δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα χωρίς τον βασικό του επιθετικό Νέλσον Ολιβέιρα. Όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέγραψε τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Πιθανή ενδεκάδα:Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα, Κούτσιας.

Προϊστορία: Είναι η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Πρόταση: 2

(Visited 337 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x