ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Όνσε Κάλντας – Πατριότας  

Κολομβία: Όνσε Κάλντας – Πατριότας  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Παλογκράντε» του Μανισάλες, με την τοπική Όνσε Κάλντας να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, την στιγμή που η Πατριότας βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού και δίνει φυσικά μάχη παραμονής.

Σπουδαίο 2-1 την περασμένη εβδομάδα στο «Μετροπολιτάνο» της Μπαρανκίγια σε βάρος της τοπικής Τζούνιορ, με το οποίο η Όνσε Κάλντας όχι μόνο διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά πανηγύρισε ταυτόχρονα το πρώτο της «διπλό» στο Κλαουσούρα. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 2-2 της πρεμιέρας με την Ουνιόν Μαγκνταλένα όπου ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, το 1-1 στο Μανισάλες με τη Λα Εκιδάδ, το 2-0 φιλοξενώντας την Ριονέγκρο, το 1-1 στο Μεντεγίν με την ομώνυμη ομάδα και το εντός 2-1 με την Περέιρα. Με νέα νίκη σήμερα θα βρεθεί στην κορυφή και αν είναι μάλιστα με δύο τέρματα διαφορά και άνω θα είναι και στην 1η θέση, καθώς θα υπερτερεί στην ισοβαθμία της Μιγιονάριος, ενώ θα μειώσει και την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη εξάδα στην  συνολική βαθμολογία, στην προσπάθεια της για έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Πέναλτι του Ντελ Βάγε και 1-0 για την Όνσε Κάλντας στο ματς στην έδρα Τζούνιορ στο είκοσι έξι, με την ισοφάριση όμως για τους γηπεδούχους στο εξήντα επτά. Παρ’ όλα αυτά, η Όνσε Κάλντας όχι μόνο άντεξε στην πίεση της αντιπάλου της, αλλά έφτασε σχεδόν από το πουθενά στο 2-1, με ένα τυχερό τέρμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα μακρινό σουτ του Πιεντραχίτα που κόντραρε σε αμυντικό και ξεγέλασε τον γκολκίπερ της Τζούνιορ.

Στον αντίποδα, εύκολο 3-0 την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ντέρμπι παραμονής με την Κορτουλουά, στο οποίο η Πατριότας «καθάρισε» από το πρώτο ημίωρο, καθώς είχε προλάβει να πετύχει και τα τρία της τέρματα σε αυτό το διάστημα, ρίχνοντας ταυτόχρονα την αντίπαλο της στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Επτά οι βαθμοί της γενικότερα στις έξι πρώτες αγωνιστικές του Κλαουσούρα, όλοι στο γήπεδο της, καθώς είχε επικρατήσει στο «Ιντεπεντένσια» της Τούνχα 1-0 στην πρεμιέρα της Τζούνιορ και είχε μείνει στο 0-0 με την Τζαγκουάρες, ενώ μόνο ήττες μακριά από αυτό (Μεντεγίν 0-1, Περέιρα 0-2, Λα Εκιδάδ 3-4).

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Όνσε Κάλντας, δύο για την Πατριότας και πέντε ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Παλογκράντε».

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και το ότι η Πατριότας χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από την Τούνχα, όπου μετράει μόνο ήττες σε τρία ματς.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.537 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x