ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ

Ισπανία: Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ
Spread the love

Στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Σεβίλλη να θέλει όχι μόνο να ανοίξει λογαριασμό στο γήπεδο της, αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα, την στιγμή που η νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ θα προσπαθήσει φυσικά για την έκπληξη.

Ήττα με 1-2 στην πρεμιέρα στην Παμπλόνα από την τοπική Οσασούνα, με την Σεβίλλη βέβαια να μην ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Πίσω στο σκορ η Σεβίλλη στο συγκεκριμένο ματς στο ένατο λεπτό, με άμεση όμως την «απάντηση» της, με το 1-1 με κοντινό πλασέ του Ράφα Μιρ στο έντεκα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια και ένα δοκάρι για την Σεβίλλη, με την Οσασούνα πάντως πιο τυχερή, φτάνοντας στο υπέρ της αποτέλεσμα με ένα πέναλτι στο εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό.

Στον αντίποδα, με ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η Βαγιαδολίδ, στην επιστροφή της στη «μεγάλη» κατηγορία, καθώς η ομάδα του 54χρονου Πατσέτα ηττήθηκε 0-3 μέσα στο «Χοσέ Θορίγια» από την Βιγιαρεάλ. Σε ρηχά νερά και γεμάτη άγχος η Βαγιαδολίδ, κρατώντας πάντως το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο με σύμμαχο την τύχη. Το γκολ πάντως φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου για την ανώτερη Βιγιαρεάλ, η οποία άνοιξε το σκορ στο σαράντα εννέα και η οποία «βύθισε» την Βαγιαδολίδ με δύο ακόμα «τορπίλες» στο τελευταίο δεκάλεπτο (81΄, 90΄).

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σεβίλλη, μία για την Βαγιαδολίδ και δύο ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Εντελώς διαφορετική ομάδα η Σεβίλλη στο «σπίτι» της,  εκτιμώντας πως θα προσπαθήσει να μετριάσει τις εντυπώσεις από την ήττα της πρεμιέρας στην Παμπλόνα. Με την χαμηλή πάντως τιμή που την συνοδεύει, μπορεί να συνδυαστεί και ειδικό στοίχημα τερμάτων, από την στιγμή που η Βαγιαδολίδ έδειξε στην πρεμιέρα πως είναι ευάλωτη αμυντικά.

Εκτίμηση:  1 & Over 2,5

(Visited 1.942 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x