ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: Θέλτα – Ρεάλ   

Ισπανία: Θέλτα – Ρεάλ   
Spread the love

Με στόχο την έκπληξη η Θέλτα, αλλά να βγάλει ταυτόχρονα και σημάδια αντίδρασης, από  το οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 2-2 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Εσπανιόλ, ενώ για το απόλυτο η Ρεάλ, μετά την ανατροπή που πραγματοποίησε στην πρεμιέρα στην Αλμερία.

Μπροστά στο σκορ η Θέλτα στο ματς της πρεμιέρας με την Εσπανιόλ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με ένα διαγώνιο, εντός περιοχής πλασέ του Ιάγκο Άσπας (45΄), με το 2-0 στο εξηκοστό τρίτο λεπτό, με μία κοντινή κεφαλιά του Πορτογάλου επιθετικού Πασιένσια. Παρ’ όλα αυτά, η Εσπανιόλ, η οποία μάλιστα είχε δοκάρι με το σκορ στο 0-0, όχι μόνο μείωσε στο εβδομήντα δύο, αλλά «σκότωσε» την Θέλτα στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι που κέρδισε μετά την χρήση του VAR. Εκτός και για το σημερινό ματς, μετά από αυτό της πρεμιέρας ο μέσος Ντένις Σουάρεθ.

Στην άλλη πλευρά, εύκολο 2-0 στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με την Άιντραχτ για την Ρεάλ, ενώ με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν και ζορίστηκε αρκετά στο 2-1 στην Αλμερία σε βάρος της ομώνυμης ομάδας. Πίσω στο σκορ η Ρεάλ στο ματς στην Αλμερία στο έκτο μόλις λεπτό, ενώ «αγγαρεία» από την «βασίλισσα» στην συνέχεια, κάτι που παραλίγο να «πληρώσει» στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Η ισοφάριση πάντως από τον Λούκας Βάθκεθ στο εξηκοστό πρώτο λεπτό, στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη επιθετική προσπάθεια της Ρεάλ, έβαλε το νερό στο αυλάκι, με την «βασίλισσα» να φτάνει στο «επαγγελματικό» 2-1 με μία εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα στο εβδομήντα πέντε. Θέμα των τελευταίων ημερών επίσης η μετακίνηση του Κασεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ εκτός αποστολής ο Κρόος.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Θέλτα, οκτώ για την Ρεάλ και δύο ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Βίγκο, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για την Ρεάλ, τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, έστω και αν η «βασίλισσα» μοιάζει με «Λερναία Ύδρα» και ξεπερνάει με «επαγγελματικό» τρόπο απουσίες και γενικότερα ότι θέματα υπάρχουν.

Εκτίμηση:  G/G & Over 2,5

(Visited 2.261 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x