ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Μιάλμπι – Μάλμε  

Σουηδία: Μιάλμπι – Μάλμε  
Spread the love

Πετυχημένη η φετινή χρονιά για τη Μιάλμπι, καθώς έχει «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση παραμονή, έχοντας στόχο πλέον το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα, την στιγμή που η 4η στον βαθμολογικό πίνακα Μάλμε, θέλει να βρεθεί στην πρώτη τριάδα.

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Χάκεν, σε ένα ματς πάντως, στο οποίο η Μιάλμπι όχι μόνο ζόρισε αρκετά την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αλλά βάσει εικόνας θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό.  Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, τόσο πριν όσο και μετά το τέρμα της Χάκεν στο εβδομηκοστό έβδομο λεπτό στο συγκεκριμένο ματς και από ένα οριζόντιο δοκάρι για κάθε ομάδα, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος όμως να είναι απλά πιο τυχερή. Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μιάλμπι, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σούντσβαλ, με τη Μάλμε όχι μόνο να επιβεβαιώνει εύκολα τον τίτλο του φαβορί στο συγκεκριμένο ματς κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος, αλλά να ανεβαίνει ταυτόχρονα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο -3 μάλιστα από την πρώτη τριάδα, έχοντας την ευκαιρία με νίκη σήμερα να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά, μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της Τζουργκάρντεν στην έδρα της Βάρμπεργκ. Ένα ξέσπασμα με τρία γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (39΄, 44΄, 45΄) στο ματς με την Σούντσβαλ, αυτό με το οποίο «καθάρισε» η Μάλμε, η οποία έβγαλε στην συνέχεια το πόδι από το γκάζι, καθώς ακολουθούσε και η εντός έδρας μονομαχία της με την Σίβασπορ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί όπου η Μάλμε επικράτησε με το ίδιο σκορ και πήρε μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης στην Τουρκία. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μάλμε, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μάλμε και τρεις ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Μιάλμπι, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Χωρίς πίεση η Μιάλμπι, η οποία είναι πολύ σκληρός αντίπαλος στο «σπίτι» της, εκεί όπου έχει χάσει με ανατροπή μόνο από την πρωτοπόρο Χάκεν (1-2). Πιο ποιοτική βέβαια η Μάλμε, αλλά ταυτόχρονα και απρόβλεπτη μακριά από το γήπεδο της, με χαρακτηριστικό πως στις τρεις τελευταίες εξόδους της επικράτησε της Νόρσεπινγκ (2-0) και ηττήθηκε από την Σίριους (1-2) και την ουραγό Σούντσβαλ (1-2), ενώ υπάρχει και ο επαναληπτικός με την Σίβασπορ στην Τουρκία.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.896 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x