ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ : Ολυμπιακός-Απόλλων Λ.

Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ : Ολυμπιακός-Απόλλων Λ.
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Απόλλωνα Λεμεσού  με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει Ευρωπαικής διοργάνωσης.

 

Oι Πειραιώτες έχουν απόλυτο και ξεκάξθαρο στόχο τους ομίλους του Γιουρόπα απο τη στιγμή που η ομάδα δεν κατάφερε να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς. Ο Κορμπεράν ξέρει ότι ένα γρήγορο γκολ θα λύσει τα πόδια των παικτών του, και στόχος είναι να μην μετατραπεί το ματς σε θρίλερ ,ύστερα απο το 1-1 του πρώτου αγώνα. Εκεί όπου στο β μέρος με τον Χουάνγκ σε τρομερή κατάσταση και τους Ραντζέλοβιτς,Ελ Αραμπί σε θέση βολής αλλά άστοχους η πρόκριση θα είχε τελειώσει απο το πρώτο ματς. Ο Κορμπεράν ξέρει ότι οι Κύπριοι  είναι ομάδα του πρώτου μέρους  και πως κλειδί για να τους δημιουργήσει προβλήματα και να φύγει σε γρήγορο τρανζίσιον είναι η εξουδετέρωση του Κολ και το γρήγορο παιχνίδι του Χουάνγκ  προς την επίθεση. Στα της ενδεκάδας ο Μασούρας θα πάρει τη θέση του Ζίνκερνάγκελ.

Ο Απόλλων Λεμεσού είναι στην κατάσταση που ήταν ο Ολυμπιακός όταν ήρθε ο Κορμπεράν. Ψάχνει την ταυτότητα του με τον Καταλά  είναι ομάδα πρώτου μέρους ,ενώ  δεν έχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε περίπτωση να παίζει  επιθετικά. Και αυτό θα κάνει τώρα επιλέγοντας το 4-4-2 ,περιμένοντας τον Κολ να είναι αυτός που πρέπει ,ενώ  στην  επίθεση ένας εκ των  δύο φορ θα είναι ο Χέντι, ενώ ίσως υπάρξει και μία αλλαγή στη μεσαία γραμμή. Στο πλευρό του ο Απόλλων θα έχει και 700 φίλους του.

 

Προϊστορία: Με ομάδες από την Κύπρο ,εντός , ο Ολυμπιακός έχει 3-0-1, ενώ ο Απόλλων με Ελληνικές ομάδες (1-1-2)

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τη νίκη  και σε μία απόδοση κοντά στο 1.55. Θέλει, όμως διάρκεια και καθαρό μυαλό απένατι σε μία ομάδα επικίνδυνη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over 2.5

 

(Visited 410 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x