ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Μπόρνμουθ

Πρέμιερ Λιγκ:  Λίβερπουλ- Μπόρνμουθ
Spread the love

Η Κυπελλούχος Αγγλίας και κάτοχος και του Community Shield δεν έχει κάνει ακόμη… σεφτέ με νίκη στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ είναι ένα must win game για τους ρεντς.

 

Δεν είναι μόνο άβολη η 16η θέση την οποία κατέχει στην παρούσα φάση η Λίβερπουλ αλλά και η μέτρια ως κακή εικόνα που βγάζει στο γήπεδο.

Τα καμπανάκια έχουν ήδη ηχήσει τρεις φορές με αποκορύφωμα την πρόσφατη ήττα στο Θέατρο των Ονείρων από την Μάντσεστερ.Γ ( 1-2).

Ο Κλοπ παραδόξως δεν φαίνεται να ενστερνίζεται αυτή την άποψη , που έχουν οι περισσότεροι οπαδοί της ομάδας αλλά και ΜΜΕ, και ρίχνει το φταίξιμο στην ατυχία , την διαιτησία και τις απουσίες.

Για το τελευταίο ας του δώσουμε ένα δίκιο αφού οι: Μάτιπ, Κονατέ, Κειτά, Ζότα, Τιάγκο, Τσάπερλεϊν, Τζόουνς είναι “λαβωμένοι” και ο Ντάργουιν Νούνες τιμωρημένος.

 

Η Μπόρνμουθ κέρδισε στην πρεμιέρα την Άστον Βίλα (2-0) αλλά στην συνέχεια απέναντι στους “μεγάλους” έχασε με κάτω τα χέρια.

Δέχτηκε 4 γκολ από την πρωταθλήτρια Μ.Σίτι και 3 από την Άρσεναλ στο Vitality την περασμένη αγωνιστική.

Αρκετά soft η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ που συνηθίζει να δέχεται γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα των παιχνιδιών της και στην συνέχεια να καταρρέει.

Προϊστορία: Οι ρεντς έχουν κερδίσει από το ημίχρονο τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους απέναντι στην Μπόρνμουθ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ την ίδια ώρα τα 9 μεταξύ τους ματς έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Στο 1,90 σε combo ο Άσος με τα πάνω από τρία τέρματα αφού θεωρώ πως τα “κεράσια” θα αποτελέσουν το τέλειο “θύμα” για να ξεσπάσει πάνω τους η ομάδα του Κλοπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 3,5

(Visited 404 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x