ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: Αστέρας- Ολυμπιακός

Superleague: Αστέρας- Ολυμπιακός
Spread the love

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στον αγώνα που κλείνει  την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Οι γηπεδούχοι,  προέρχονται  από ένα επικό παιχνίδι κόντρα  στον ΒΩόλο με τις εναλλαγές στο σκορ να είναι απίστετες και το τελικό αποτέλεσμα (3-3)  να είναι αυτό  που έκρινε την κατάσταση της αναμέτρησης  με το γκολ στο 98 του Μπαράλες.

Εκτός αποστολής οι τραυματίες Σίτο (ΜΕ), Βαλιέντε (Μ), Ρεγκίς (Ε) , Κανελλόπουλος (Μ), Σανταφέ (Μ), Καπίγια (ΜΕ), Αλί Μπαμπά (ΜΕ) αλλά και οι νεαποικτηθέντες Ντομίνγκες(ΜΕ) ,Καφί(Ε). Στον αντίποδα, επιστρέφει ο μέσος Ιγκλέσιας.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται απο την πρόκριση, στα πέναλτι, επί του Απόλλωνα Λεμεσού  μετά από 120 λεπτά και …Ρώσικη ρουλέτα. Τελικά μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα και εν τέλει, ο δεύτερος στόχος επετεύχθη.  Εκτός αποστολής έμειναν οι Βρσάλικο,Κούτρης,Αμπουμπακαρ Καμαρά, Παπασταθόπουλος ,Αγκιμπού Καμαρά. Στην Ρόμα κλείνει ο Μαντί Καμαρά, ενώ στην αποστολή είναι ο Ουί -Τζό Χούανγκ και μετά απο καιρό και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Προϊστορία: 1-4-5 την τελευταία 10ετία, με τελευταίο άσο το 2-1 του 13-14.

Εκτίμηση: Είναι ένα πολύ πονηρό ματς και επικινδυνο για το φαβορί. Το θέμα είναι ποια απο τις δύο ομάδες θα αιφνιδιάσει.  Ο Ολυμπιακός δεν έχει εύκολο το γκολ και η άμυνα του βγάζει παθογένειες, ενώ  ο Αστέρας  είναι μία άκρως επιθετική ομάδα που  όμως και αυτή έχει θέματα στην άμυνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: : Γκολ -γκολ  ή 2-3 τέρματα.

(Visited 445 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x