Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαμπιονατο: Ρόμα-Μόντσα

Kαμπιονατο: Ρόμα-Μόντσα
Spread the love

Στο Ολύμπικο, η Ρόμα κοντράρεται με τη Μόντσα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που ξεκινάει με φαβορί τη ν ομάδα του Μουρίνιο.

Μπορεί οι Τζιαλορόσι να μην έκαναν το 3 στα 3 κόντρα  στη Γιουβέντους, αλλά το 1-1  με το γκολ του Ειμπραχαμ από πάσα του Ντιμπάλα  ήταν αυτό που χάρισε την ισοπαλία στο “Αλιάνζ Στέιντιουμ, και τον Μουρτίνιο να φεύγει αήττητος απο μία δύσκολη έδρα.  Το ματς , κόντρα στη Μόντσα που έχει το απόλυτο μηδέν μοιάζει πολύ πιο εύκολο, αλλά και τέτοια ματς είναι που ανησυχούν τους προπονητές. Εκτός είναι οι Ζνιόλο και Γουινάλντουμ ,λογικά δεν προλαβαίνει ο Μαντί Καμαρά που έρχεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μπελότι λογικά θα είναι στον πάγκο με δύο προπονήσεις. Λογικά ο Ζαλέσκι θα πάρει τη θέση του αριστερού μπακ απο τον Σπινατσόλα που έγινε αλλαγή με τη Γιουβέντους στο ημίχρονο.

Η Μόντσα ,αν αεξαιρέσουμε το 4-0 απο τη Νάπολι, παλεύει τα ματς ,εντός έδρας(ήττες απο Τορίνο και Ουντινέζε) και φαίνεται ότι της λείπει αυτό το κάτι παραπάνω για να αρχίασει να ρολάρει. Πάντως, βάσει κατάστασης, η Μόντσα είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Μετά τους Ρανόκια και Πάμπλο Μάρι ήρθε ο τραυματισμός και του Μάρλον και φαίνεται πως στους..έμπειρους στη ομάδα και ειδικά στην άμυνα έχει πέσει περονόσπορος.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση : Η Ρόμα είναι φαβορί αλλά το ερώτημα είναι πόσο θα ανοίξει το ματς και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τη Ρόμα ..

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /Over 2.5

(Visited 313 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x