ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Άστον Βίλα
Spread the love

Οι “κανονιέρηδες” με το 4/4 που αριθμούν από την εκκίνηση του πρωταθλήματος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και με μια ακόμη νίκη απόψε επί των ντεφορμέ “Χωριατών” θα διατηρηθούν εκεί.

Η Άρσεναλ είχε mentality κόντρα στην Φούλαμ και επικράτησε με ανατροπή των Cottagers με 2-1 και έτσι με 12 βαθμούς στο πρώτο “καρέ” των αγώνων της στο πρωτάθλημα και τέρματα: 11-3 βρίσκεται στην 1η θέση και στο + 2 από την περσινή πρωταθλήτρια.

Ωστόσο με το “καλημέρα” άρχισαν τα προβλήματα για τον Αρτέτα αφού οι: Πάρτεϊ, Ελνενί είναι τραυματίες και έτσι στο κέντρο οι λύσεις λιγοστεύουν.

Επιλογές μπορεί να είναι είτε ο Ζιφτσένκο ( ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό) με τον Τίρνεϊ να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας είτε ένας εκ των: Σμιθ Ρόου, Βϊέρα ή Σάμπι Λοκόνγκα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή έχοντας στο μυαλό του Κυριακάτικο μεγάλο ματς στο Θέατρο των Ονείρων κόντρα στην Μάντσεστερ.Γ.

Οι Χωριάτες με 3/4 ήττες πραγματοποιούν αντιστρόφως ανάλογη πορεία με την αποψινή τους αντίπαλο και η πίεση είναι ήδη μεγάλη για τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο πρώην Άσος της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην 11άδα του , δίχως να πειράξει το “4-3-3”, με τους: Μπέιλι, Γιάκομπ Ράμσεϊ να ξεκινούν βασικοί και τον Μινγκς να ξεκινά στην άμυνα αντί του Τσέιμπερς εφόσον πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς.

Ο Κοουτίνιο θα είναι μια λύση από τον πάγκο αφού αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Προϊστορία: Οι Λονδρέζοι έχουν κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις τους “Χωριάτες”.

* Με την φόρα που έχει πάρει η Άρσεναλ δύσκολα θα σκοντάψει απέναντι στην ντεφορμέ Άστον Βίλα. Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι τα πολλά γκολ αφού τα 9/11 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων έχουν λήξει με πάνω από δυο τέρματα όπως και τα 12 πιο πρόσφατα 90λεπτα ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Λονδίνο. Τίμιο το 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 443 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x