ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ:  Λέστερ- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο King Power έρχονται αντιμέτωπες δυο ομάδες που χρειάζονται αμφότερες απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς.

Οι “Αλεπούδες” έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό στο πρώτο “καρέ” των αγώνων τους και από την άλλη πλευρά με τις δυο σερί νίκες επί Λίβερπουλ και Σάουθαμπτον δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της ενώ βρίσκεται σε καθεστώς “ανοικοδόμησης”. Δύσκολα πράγματα.

Ο Μπρένταν Ρότζερς ήξερε πως η πώληση του Γκάσπερ Σμάιχελ και του Φοφανά θα ήταν ένα μεγάλο ρίσκο αφού άφησαν πίσω τους δυσαναπλήρωτα κενά αλλά δεν μπορούσε να θέσει βέτο στην διοίκηση αφού τα λεφτά ήταν πολλά.

Ωστόσο η άμυνα της Λέστερ δέχεται περίπου δυο γκολ μέσο όρο ανά 90λεπτο και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση θα χάνει βαθμούς και θα μένει καθηλωμένη στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Στα καλά νέα η επιστροφή του Τζέιμς Μάντισον αφού ο Ρότζερς έχει άμεσα ανάγκη από τους ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές του για να πάρει μπρος η ομάδα.

O Τεν Χάγκ είδε την διοίκηση να του κάνει το χατίρι και να του φέρνει έναντι 80 εκ τον Άντονι από τον Άγιαξ οπότε η πίεση πάνω του θα είναι μεγαλύτερη από κόσμο και ΜΜΕ. Απόψε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για γραφειοκρατικούς λόγους αλλά θα κάνει ντεμπούτο ο Κασεμίρο δίνοντας με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή περισσότερο ελευθερία κινήσεων και δημιουργίας σε Μπρούνο και Έρικσεν.

Πίσω δεν έχει πιάσει το δίδυμο: Βαράν- Μαρτίνεζ ούτε το δίδυμο Μαγκουάιρ- Μαρτίνεζ γιατί πολύ απλά ο νεοφερμένος Αργεντινός αμυντικός δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του στην Πρέμιερ Λιγκ αν και αμφιβάλω πολύ αν θα τα βρει ποτέ.

Στην επίθεση ο CR7 είναι με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας , ο Μαρσιάλ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό άρα η τριάδα λογικά θα απαρτίζεται απόψε από τους: Ράσφορντ, Σάντσο και Ελάνγκα.

Προϊστορία: Αήττητη η Λέστερ απέναντι στην Μάντσεστερ.Γ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ενώ τον Ιούλιο του 2020 κέρδισε για τελευταία φορά τους “Κόκκινους Διαβόλους” μέσα στο King Power.

* Οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα βρούνε δίχτυα αλλά στα μετόπισθεν δεν μπορώ να δω πως θα μπορέσουν να κρατήσουν το μηδέν. To ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ που θα έχει μια ώθηση στο παιχνίδι της με την προσθήκη του Κασεμίρο στην μεσαία γραμμή αλλά πίσω το δίδυμο Μαγκουάιρ- Μαρτίνεζ δεν πείθει με αποτέλεσμα όλα να εξαρτιόνται από την φόρμα του Ντε Χέα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 389 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x